-->

Aveti incredere in voi insiva

aveti-incredere-in-voi_BunicaStieTot


Aveti incredere in voi insiva

Daca va simtiti lipsita de incredere in propria persoana, cititi mai jos cateva trucuri care va vor ajuta sa va mentineti increderea in propria persoana.

Spuneti-va mereu ca sunteti unica. Nu mai e nimeni exact ca dumneavoastra, asa ca nu va mai comparati mereu cu altii. In plus, standardele de frumusete moderna pun accent pe unicitate, pe micile defecte care dau farmec si, mai ales, pe increderea in sine si in fortele proprii.

Purtati-va ca si cum ati fi foarte sigura pe dumneavoastra. Astfel, nu numai ceilalti vor crede ca sunteti foarte încrezatoare in fortele proprii, dar si dumneavoastra veti incepe sa credeti asta.

Creati-va un mers sigur si dezinvolt. O postura corporala buna nu numai ca va contribui pozitiv la aspectul dumneavoastra general, dar îi va face pe ceilalti sa creada ca sunteti mandra de propria persoana. Incercati acest mic exercitiu atunci cand intrati într-o incapere plina: trageti de umeri, indreptati-va spatele, trageti-va burta si mergeti cu capul sus; veti vedea multe capete intorcandu-se dupa dumneavoastra.


Laudati-va singure! Incepeti prin identificarea punctelor-forte ale fizicului si psihicului dumneavoastra si apoi faceti-va singure complimente. Spuneti-va” Sunt sexy”; am un par matasos, ochi frumosi, picioare lungi, dinti albi si un zambet innebunitor. De asemenea, constientizati importanta muncii dumneavoastra de acasa si de la serviciu, binele pe care il faceti prietenilor vostri; rememorati situatiile in care inteligenta, sarmul si personalitatea dumneavoastra au fost puse in valoare. In timp, veti observa ca nesiguranta dumneavoastra va disparea, fiind inlocuita de o atitudine pozitiva si de incredere in sine.

Gasiti-va o noua preocupare. Incepeti sa practicati un sport, fie si aerobic; inscrieti-va la un curs de limbi straine, management, arte plastice sau orice altceva considerati ca vi se potriveste si v-ar face placere. A face ceva la care suntem buni va va face mai încrezatoare in propriile capacitati si va va ajuta sa nu deveniti preocupate exclusiv de felul cum aratati.

P.S. Dacă ţi-a plăcut articolul şi consideri că poate fi util şi altor oameni, apreciază-l aşa cum se cuvine şi transmite-l mai departe.


Share on Google Plus

About Admin

Sa ne indreptam atentia mai mult la sanatatea noastra, folosind arta traiului sanatos, care presupune disciplinarea mintii si a corpului nostru, neuitand ca de hrana si de bautura ce o inghitim, ca si de aerul pe care il respiram depinde sanatatea noastra.

0 comentários:

Post a Comment