-->

Cum sa-ti ingrijesti fata folosind doar doua ingrediente


Ridurile dispar ca și când acestea nu ar fi existat

Milioane de oameni din întreaga lume se confruntă constant cu probleme ale pielii care sunt dificil de tratat. Oamenii cheltuiesc foarte multi bani pe produse scumpe de îngrijire, care nu sunt întotdeauna eficiente și conțin substanțe chimice nocive.



Personal am încercat să rămân la îngrijirea naturală a pielii și sunt cu adevărat mulțumită de rezultate.
Cred ca retetele facute din produse naturale pot rezolva cu brio problemele legate de ingrijirea tenului și pe deasupra si fără cheltuieli prea mari.
Trebuie să recunoaștem că pe măsură ce îmbătrânim, pielea devine un pic ¨plictisit㨠și începe să-și piardă tinerețea, dar putem rezolva toate aceste probleme cu niște retete simple și foarte eficiente.

Astăzi va voi împărtăși o reteta de îngrijire a pielii care este ușor de pregătit și vă va face pielea proaspătă și întinerită.
Această mască de față vă va face pielea mai luminoasa si mai hidratata.
Aceasta este o soluție naturală simplă pentru toate problemele de piele.



Deci, să începem.

Ingrediente:

20 grame de drojdie.
2 lingurițe de suc de lămâie.

Cum se face:

Se amestecă drojdia cu suc de lamaie. Opțional, puteți folosi suc de grapefruit sau coacăz roșu.
Puneți vasul care conține amestecul într-un vas mai mare cu apă fierbinte.
Păstrați timp de 2-3 minute.
Curățați-vă bine fața înainte de a aplica masca.
Lasati masca pe fata timp de 20 de minute.
Clătiți-l cu apă caldă.



Uscati-vă fața și aplicați apoi un pic de ulei de cocos.

Beneficiile ingredientelor pentru piele:

Drojdie:

Drojdia conține vitamina B și multe alte vitamine pentru a obține o piele perfectă și, de asemenea, ajută la vindecarea cosurilor și a rănilor. Drojdie ucide, de asemenea, bacteriile asociate cu acnea. De asemenea, promovează producerea unor celule albe din sânge, care ajută la curățarea pielii și la menținerea sănătății.
Beneficiile drojdiei se cunosc deoarece este o sursă cunoscută de beta-glucan, făcându-l un antioxidant excelent și un ingredient activ liniștitor. Există fermenti de drojdie care abordează toate semnele majore de îmbătrânire a pielii: riduri, pete de vârstă și piele lipsita de luminozitate. Aceste vitamine, în combinație cu alte substanțe (aminoacizi, enzime și minerale), sunt excelente pentru a avea o piele netedă și sănătoasă. Dacă veti utiliza drojdie continuu, acele pete care apar datorita varstei vor disparea iar ridurile fetei se vor estompa.

Suc de lămâie:

Sucul de lămâie este adesea folosit ca un agent de iluminare a pielii. Citricele, în special lămâile, sunt eficiente pentru tratarea petelor întunecate, a petelor solare și a pistruilor. Lămâile contin vitamina C, care este un puternic antioxidant. Când este aplicat pe piele cu alte ingrediente, sucul de lamaie a demonstrat că vindecă hiperpigmentarea. Vitamina C care este prezentă în lamaie este un exfoliant natural care ajută la luminarea pielii și îmbunătățește și tonul pielii. Ca un puternic antioxidant, vitamina C poate ajuta la reducerea daunelor celulare cauzate de radicalii liberi și stimulează, de asemenea, producerea colagenului pielii.

Eu am folosit această mască de față de aproximativ 10 ori și observ că tonul pielii mele sa luminat cu 2 nuanțe. Această mască de față miraculoasă a reusit sa imi lumineze fata si sa imi reduca vizibil ridurile fine din jurul ochilor.



Puteți folosi acesta masca de două ori pe săptămână și o puteți folosi continuu timp de 2 luni, pentru a vă întineri și pentru a vă lumina tenul. Utilizați această mască de față și spuneți la revedere petelor de soare, petelor cauzate vârstă și ridurilor.





Share on Google Plus

About Admin

Sa ne indreptam atentia mai mult la sanatatea noastra, folosind arta traiului sanatos, care presupune disciplinarea mintii si a corpului nostru, neuitand ca de hrana si de bautura ce o inghitim, ca si de aerul pe care il respiram depinde sanatatea noastra.

0 comentários:

Post a Comment