Cum sa faceti fata unei betii.

Ca să puteţi face faţă unei petreceri dacă nu sunteţi obişnuit cu băutura puteţi alege:
-Se consumă 1 lingură de ulei înainte.
-Se bea suc de lămâie cu zahăr.
Nu încercaţi să luaţi aspirină pentru că aceasta ajută ca alcoolul să intre în organism şi vă veţi ameţi mult mai repede.

După chef este bine să consumaţi ceaiuri pentru a putea elimina din organism toxinele acumulate.
Puteţi alege unul dintre următoarele plante medicinale din care să faceţi ceaiuri: angelică, armurariu, brusture, cimbru, fenicul, levănţică, păpădie, roiniţă, revent, rozmarin, salcie, tei, varză.

Modul de folosire al plantelor medicinale:

Angelica (Angelica archangelica)- se pune 1 linguriţă de rădăcină la 250 ml apă şi se va fierbe apoi timp de 15 minute. Se strecoară. Acest ceai ajută la drenarea bilei. Calmează durerile şi înlătură balonările.
Armurariu (Sylibum marianum)- se pune 1 linguriţă de rădăcină la 250 ml apă şi se va fierbe apoi timp de 15 minute. Se strecoară. Acest ceai ajută la drenarea bilei.
Este foarte utilă după beţie, deoarece ajută la refacerea celulelor ficatului distruse de alcoolul consumat. Este bine ca prima jumătate de cană să se ia dimineaţa la trezire şi apoi să se culce pe partea dreaptă timp de 15 minute.
Brusture (Arctium lapa)- se pune 1 linguriţă de rădăcină la 250 ml apă şi se va fierbe apoi timp de 15 minute. Se strecoară. Acest ceai ajută la drenarea bilei.
Cimbru (Satureja hortensis)- ceai de cimbru băut câte 3 căni pe zi. Se va pune 2 linguriţe de plantă mărunţită la 250 ml apă clocotită. Se acopera pentru 15 minute, apoi se consumă. Ajută la eliminarea toxinelor. Se poate pune de asemenea în orice preparat.
Fenicul (Foeniculum vulgare) se pune 1 linguriţă de seminţe la 250 ml apă şi se va fierbe apoi timp de 15 minute. Se strecoară. Acest ceai ajută la drenarea bilei. Calmează durerile şi înlătură balonarea.
Levănţică (Lavandula angustifolia)- 1 linguriţă de flori se pune la 250 ml apă clocotită. Se acopera pentru 15 minute, apoi se strecoară. Calmează durerea, înlătură senzaţia de vomă şi greţurile.
Păpădie (Taraxacum officinalis)- 2 linguri de rădăcină mărunţită de pun la 3 pahare de apă şi se fierb apoi 15 minute. Se va consuma întreaga cantitate în cursul zilei. Este foarte utilă pentru a scăpa organismul de toxinele acumulate după o beţie.
Roiniţă (Melissa officinalis) 2 linguri de plantă mărunţită de pun la 3 pahare de apă şi se fierb apoi 15 minute. Se va consuma întreaga cantitate în cursul zilei. Este utilă contra greţurilor şi vomei pe care o opreşte.
Revent (Rheum palmatum) ajută prin faptul că după câteva zile de consum al acestuia omul nu mai suportă alcoolul.

Rozmarin (Rozmarinus officinalis)- Se va pune 2 linguriţe de plantă mărunţită la 250 ml apă clocotită. Se acopera pentru 15 minute, apoi se consumă. Ajută la eliminarea toxinelor. Este şi antispasmodic.
Salcie (Salix alba)- se toarnă în 250 ml lapte clocotit 2 linguriţe de coajă de salcie. Se acopera pentru 15 minute, apoi se strecoară. Se bea fiind foarte eficient în special pentru faptul că acesta calmează agitaţia psihomotorie.
Tei (Tylia tomentosa) Se va pune 2 linguriţe de plantă mărunţită la 250 ml apă clocotită. Se acopera pentru 15 minute, apoi se consumă. Stimulează secreţia biliară şi are efect antispasmodic.
Varza (Brasica oleracea) în special crudă sau suc, dar şi salată în amestec cu alte ingrediente ajută la dezobişnuirea de alcool. Se poate consuma în orice cantitate ca orice aliment.
-O cafea caldă, tare şi neîndulcită trezeşte din beţie.
-Ceai combinat din: anghinare, mentă, albăstrele, coada şoricelului, fructe coriandru, fructe cătină. Se pun în părţi egale. Se ia 1 lingură care se va pune la 250 ml apă clocotită. Se acopera timp de 10 minute. Se strecoară. Se pot consuma 3 căni pe zi din acest ceai. Util pentru a vă reveni după ce aţi consumat prea mult alcool.
-Decoct de praz- 6 tije de praz se pun la 1 litru de apă. Se fierb timp de 1 oră. Se beau 3 căni pe zi în tra-tamente de lungă durată.
-Se dă ca să se trezească din beţie miere câte 1-2 linguri la fiecare 10 minute, pentru a se trezi din beţie.
-Propolis 30 picături se pun pe un miez de pâine, se mestecă în gură apoi se înghit. Se face acest lucru pentru a-şi reveni rapid după beţie.
ViralNews
ViralNews

Sa râzi mult si des; sa câstigi respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; sa obtii aprecierea criticilor corecti si sa înduri tradarea prietenilor ipocriti; sa apreciezi ceea ce este frumos si sa descoperi ce este mai bun în fiecare; sa lasi în urma ta o lume un pic mai buna, fie printr-un copil sanatos, fie printr-o bucata de gradina, sau printr-o conditie sociala îmbunatatita; sa stii ca macar un suflet a respirat mai usor pentru ca ai trait tu. Asta înseamna ca ai reusit. — Ralph Waldo Emerson

No comments:

Post a Comment