-->

Adenocarcinom


Cancer de obicei al unei glande, care are o evoluţie mai lentă decât alte forme de cancer. Se întâlneşte la: stomac, glanda mamară, intestinul gros, rect, mucoasa uterină, bronhii, piele, etc.
Regim alimentar fără grăsimi animale, zahăr, sucuri din comerţ, alimente conservate chimic. Se vor consuma sucuri naturale din fructe şi legume, multă miere, ceaiuri.

Se consumă năprasnic 3-4 linguriţe praf care se pune sub limbă pentru 5 minute, apoi se înghite cu apă. Se poate face o cură de lungă durată. Germaniu din Năprasnic ajută la distrugerea celulelor canceroase. De asemenea se va consuma mult usturoi şi ceapă care ajută la o mai bună oxigenare a celulelor organismului.
Extern se poate pune cataplasmă cu frunze de pătlagină unsă cu ulei şi aplicată.
Se poate face tratamentul de la Boala Hodkin.
Brusture-rădăcină se macină cu râşniţa de cafea. Se fierbe cu puţină apă apoi se amestecă cu făină formând o cocă care se aplică pe o pânză care se va pune caldă extern de 2 ori pe zi.
Se aplică frunze de varză strivite.
Rădăcină de tătăneasă fiartă se aplică cu ajutorul unei pânze local.
Se poate face o pastă mai groasă cu argilă şi umezită cu ulei de in care se aplică pe o pânză extern. Se pune cât mai caldă şi se lasă până la răcire.
Se poate face o cură de boabe de ienupăr. Se vor lua în prima zi 4 boabe care se vor zdrobi în gură. În ziua a doua se iau 5 şi se creşte cu câte o boabă până se va ajunge la 15 boabe, după care se va scădea zilnic câte o boabă.
Cura de aer, expunerea la soare, consumul calciului sub ori ce formă, sucuri de legume în cantitate mare, cătină, coacăze zilnic. Consumul nucilor şi alunelor.
Se ia obligatoriu dacă nu există alergie tinctură de propolis. Aceasta se va lua de 3 ori pe zi. Se va pune 2 picături de tinctură la fiecare 5 kg corp pe un miez de pâine. Se mestecă bine în gură, apoi se înghite. Este un antibiotic natural care se poate lua până la trecerea afecţiunii.
În toate cazurile se vor face spălături nazale cu apă cu sare. Se fierbe 1 linguriţă de sare la 1 litru de apă. Se lasă apoi să ajungă la temperatura corpului şi se va trage pe o nară această apă, până ajunge în gură când se elimină. Cealaltă nară fiind astupată. Se face apoi cu cealaltă nară. Se foloseşte la o spălătură 1 litru de apă şi se face atât seara cât şi dimineaţa.
Se face gargară de asemenea cu ceai de pătlagină, podbal, nalbă. Se fac acestea zilnic de 2 ori. Se poate la aceste ceaiuri să se adauge şi puţină sare.
Cataplasme cu brânză dulce de vacă care se vor ţine 3-6 ore în funcţie de toleranţă.
În cazul ganglionilor mari bine delimitaţi care nu se retrag după acest tratament vor trebui extraşi chirurgical.
Share on Google Plus

About Admin

Sa ne indreptam atentia mai mult la sanatatea noastra, folosind arta traiului sanatos, care presupune disciplinarea mintii si a corpului nostru, neuitand ca de hrana si de bautura ce o inghitim, ca si de aerul pe care il respiram depinde sanatatea noastra.

1 comentários:

  1. ...deh,,,,e dureros a cest diagnostic!!!!!!!
    insa ,cu mana pe inima recomand tuturor celor incercati de acest diagnostic cumplit ,sa apeleze cu multa incredere la tratamenele naturiste!!!!!

    ReplyDelete