-->

Achard-thiers

Achard-thiers.

Această afecţiune asociază virilismul, alopecie, hipertensiune arterială şi diabet zaharat.
Se numeşte diabetul femeilor cu barbă şi apare după menopauză. Se datoreşte unei secreţii de hormoni androgeni.
Bune rezultate s-au obţinut cu preparate simple de exemplu:
În cazul diabetului se face tratamentul naturist al acestuia şi suplimentar dar obligatoriu asociat acestui tratament se poate face:
-Angelică rădăcină- 2 linguriţe decoct 5 minute în 500 ml apă. Se strecoară şi se va consuma ne îndulcit în cursul zilei.
-Fasole boabe 10 boabe transformate în făină cu râşniţa de cafea şi înghiţite de 3 ori pe zi câte 10 boabe (făină) timp îndelungat. Conţin o serie de hormoni utili în tratament.
-Seara o lingură de ulei de măsline presat la rece, cu puţin suc de lămâie va ajuta la curăţirea fica-tului şi la o mai bună drenare a sucului biliar curăţind canalele biliare.
-De 3 ori pe săptămână câte o conservă de sardele sau peşte gras care conţine ulei Omega 3 va ajuta şi el la remedierea mai rapidă a situaţiei mai ales dacă se va lua cu suc de lămâie care conţi-ne vitamina C naturală.
Share on Google Plus

About Admin

Sa ne indreptam atentia mai mult la sanatatea noastra, folosind arta traiului sanatos, care presupune disciplinarea mintii si a corpului nostru, neuitand ca de hrana si de bautura ce o inghitim, ca si de aerul pe care il respiram depinde sanatatea noastra.

0 comentários:

Post a Comment