Tratamente naturiste


Farmacia bunicii este un aliat eficient împotriva bolilor, iar plantele medicinale sunt cele mai vechi remedii cunoscute de om. Folosirea lor, dar şi a aromoterapiei, balneoterapiei, masajului şi a altor tehnici de vindecare au intrat, în ultimii ani, în preocuparea tuturor celor interesaţi în a-şi îmbunătăţi starea de sănătate şi a-şi prelungi viaţa.


Veţi găsi în acest blog, împărţit pe secţiuni, cele mai frecvente tipuri de afecţiuni şi, la fiecare în parte, o suită de remedii eficiente, rapide şi, mai ales, simplu de preparat acasă. În nici unul dintre cazuri nu recomandăm ocolirea cabinetului medical şi al medicului de familie sau a specialistului. Puteţi, însă, completa indicaţiile acestuia cu sfaturile noastre, iar boala va deveni, dacă nu mai uşor de suportat, măcar mai uşor de vindecat.Multe dintre ele le ştiţi deja sau, probabil, vi le amintiţi vag. Sunt manevrele pe care le făcea bunica, într-o iarnă geroasă în care fierbinţelile nu vă dădeau pace. Iată-le şi azi, la fel de eficiente ca şi atunci, căci natura are grijă să-şi conserve permanent calităţile de vindecător priceput. Nu trebuie decât să vă îndreptaţi ochii către tainele ei, moştenite din generaţie în generaţie şi adunate aici.
ViralNews
ViralNews

Sa râzi mult si des; sa câstigi respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; sa obtii aprecierea criticilor corecti si sa înduri tradarea prietenilor ipocriti; sa apreciezi ceea ce este frumos si sa descoperi ce este mai bun în fiecare; sa lasi în urma ta o lume un pic mai buna, fie printr-un copil sanatos, fie printr-o bucata de gradina, sau printr-o conditie sociala îmbunatatita; sa stii ca macar un suflet a respirat mai usor pentru ca ai trait tu. Asta înseamna ca ai reusit. — Ralph Waldo Emerson

No comments:

Post a Comment