-->

Cum te vezi pe tine insati - Esti ceea ce vezi.

Cum te vezi pe tine insati.


ESTI CEEA CE VEZI


Da, chiar aşa! Tot ceea ce vezi încearcă să-ţi arate cine eşti cu adevărat, ca o oglindă.


Ce vezi în jurul tău? Cum îi vezi pe oamenii alături de care trăieşti? Cum îi vezi pe cei cu care lucrezi? Cum îi vezi pe oameni în general, pe stradă sau la cumpărături?

Tot ceea ce priveşti te reflectă pe tine.


Devin-o conştientă de ceea ce vezi atunci când te priveşti şi vei afla cum te vezi pe tine însăţi ca fiinţă umană. Felul în care te vezi pe tine este ceea ce proiectezi asupra celorlalţi. De asemenea, observă diferenţele din atitudinea ta atunci când pleci de acasă îmbrăcată elegant, machiată şi coafată după gustul tău. Indiferent unde mergi, eşti sigură pe tine, te simţi în formă, plină de entuziasm  şi de bucurie.
Care este explicaţia? Pur şi simplu, în ziua aceea, te consideri frumoasă. De ce n-ai alege să te vezi frumoasă în fiecare zi?
Dacă trebuie să schimbi ceva în aspectul tău fizic pentru a te considera frumoasă, acceptă că în prezent ai această nevoie. Va veni şi ziua când te vei simţi frumoasă chiar fără să te coafezi sau să te îmbraci cu ceva special.

Ce vezi atunci când te plimbi pe afară, când priveşti natura? 

Vezi doar lucrurile frumoase care te pun în contact cu Dumnezeul tău interior? Te simţi recunoscătoare pentru această frumuseţe care te umple de bucurie şi de sentimente bune? Sau îţi pierzi timpul văitându-te de aspecte ale naturii care îţi plac mai puţin, cum ar fi ceaţa, vântul sau zăpada de dat la o parte? De ce n-ai vedea frumuseţea zăpezii? Străduieşte-te să vezi frumuseţea pretutindeni în jurul tău! Cu cât vei vedea mai multă frumuseţe în tine şi în jurul tău, cu atât viaţa ta va deveni mai frumoasă.

Depinde numai de tine să te înconjori cu frumuseţe. 

Alege-ţi locuinţa într-un loc plăcut. Cumpără-ţi haine frumoase. Citeşte lucruri frumoase. încearcă să vezi peste tot numai frumuseţe.
Când intri pentru prima oară într-o casă, observi mai întâi defectele de construcţie, detaliile decorative care lasă de dorit? Sau alegi să vezi lucrurile frumoase din acea casă?

Viaţa ta se poate schimba dintr-un moment într-altul în funcţie de ceea ce alegi să vezi. 

Nimeni nu te poate face să percepi lucrurile, oamenii sau situaţiile altfel decât o vrei tu. Bineînţeles, ceilalţi te pot influenţa, dar ţie îţi revine decizia finală. 

Aceasta reprezintă puterea de a-ţi crea propria viaţă.

Este o putere extraordinară: aceea de a vedea pretutindeni frumuseţea.


P.S. Dacă ţi-a plăcut articolul şi consideri că poate fi util şi altor oameni, apreciază-l aşa cum se cuvine şi transmite-l mai departe.


Fragmente de text din cartea - Quien eres tu? - by Lise Bourbeau (Author)

Share on Google Plus

About Admin

Sa ne indreptam atentia mai mult la sanatatea noastra, folosind arta traiului sanatos, care presupune disciplinarea mintii si a corpului nostru, neuitand ca de hrana si de bautura ce o inghitim, ca si de aerul pe care il respiram depinde sanatatea noastra.

0 comentários:

Post a Comment