-->

Cum sa utilizati aspirina pentru problemele de frumusete



Medicamentul impotriva acneei

Stim, in general, aspirina ca un medicament, folosit pentru a trata dureri de cap, febra sau dureri de corp.
Dar știți că aspirina este, de asemenea, utilizată ca un remediu bun pentru tratarea multor probleme de piele? Surprinzător, nu-i așa? Da, această banala pastila care se vinde fara reteta face minuni, si cel mai probabil este că nu știți mai nimic despre ea.

Aspirina, cu denumirea sa generică de acid acetil salicilic (ASA), nu numai că oferă o ușurare instantanee de dureri de cap sau dureri de corp, dar și sporește frumusețea. Cu aplicarea regulată a aspirinei pe piele, putem obține o piele sănătoasă, clară și suplă.

Extraordinara Aspirina

Beneficii pentru frumusete si ingrijire a pielii:

Înainte de a merge la subiect, să știm cum funcționează aspirina pentru tratarea diferitelor probleme de frumusețși, cum face ca pielea să strălucească în mod natural.

Aspirina conține acid acetilsalicilic, un compus cristalin derivat din acid salicilic. Acest lucru vă va curăța porii înfundațși, astfel, va reduce riscul formării de acnee pe piele. Desface porii pielii și astfel stimulează reînnoirea celulelor.
Exfoliază pielea pentru a elimina celulele moarte, murdăria și alte impurități pentru a preveni diferite probleme ale pielii.
Are o proprietate antiinflamatoare care reduce durerea, înroșirea, umflarea sau umflarea zonei afectate a pielii.
Are beta hidroxid de acid (BHA), care ajută la calmarea pielii pentru a reduce mâncărimea, iritarea și roșeața pe pielea afectată.
Reduce îmbătrânirea, reducând ridurile și netezind pielea. Colagenul vă ajută să vă faceți pielea netedă și elastică prin stimularea structurii pielii cu proprietățile sale antiinflamatorii.

Cele mai bune modalități de utilizare a aspirinei pentru a trata probleme de frumusețe:

Acum, să aruncăm o privire asupra utilizării aspirinei pentru tratarea diferitelor probleme de frumusețși, prin urmare, pentru a menține o piele și un păr sănătos.




Metoda - 1: (Tratează acneea și previne apariția punctelor negre)

Aspirina desface pielea și exfoliază pentru a elimina celulele moarte, bacteriile și alte impurități care cauzează acnee. Reduce în mod eficient umflarea, înroșirea, durerea și iritarea cu conținutul său de acid salicilic. Reduce de asemenea cicatricile acneei și alte decolorări ale pielii.

Pisati 4 - 5 comprimate de aspirină în formă fină și puneți pulberea într-un castron.
Apoi adăugați 1 lingură de iaurt simplu (sau miere sau apă sau gel de aloe vera).
Se amestecă bine pentru a face o pastă fină și aplicați-o pe zonele de piele afectate de acnee.

Lăsați-o să stea câteva minute să se usuce și clătiți cu apă.
Uscați zona cu atenție și repetați-l de două ori pe zi, până când scapi de acnee.

Notă:  De asemenea, acest proces este folosit pentru a șterge cicatricile sau pete de acnee de pe piele. Amestecați cu puțină apă un comprimat de aspirină zdrobită până când se formează o pastă groasă. Aplicați această pastă pe fața pentru tratarea cosurilor.


Metoda 2: (indeparteaza bataturile)
Bataturile sunt ingrosari dureroase ale pielii care apar din cauza suprasolicitarii mecanice.  Simptomele includ dureri la mers sau la purtarea pantofilor si dificultati la incaltare, cu limitarea progresiva a mersului.
Acidul salicilic din aspirină exfoliază pielea și înmoaie bataturile pentru a le îndepărta cu ușurință.

Pisati bine 4 - 6 comprimate de aspirină și amestecați cu 1 lingură de suc de lămâie proaspătă.
Se amestecă bine să se facă o pastă fină și se aplică pe batatura.
Pentru rezultate mai rapide, împachetați piciorul într-o pungă de plastic și lăsați-l asa timp de 10 - 15 minute.
Apoi, scoateți folia și frecați picioarele afectate de bataturi cu o piatră ponce.
Repeta regulat până când scapi de bataturi.


Metoda 3: (Ține sub control mătreața)
Matreata este o eliberare a celulelor moarte ale pielii sub formă de fulgi albi de pe scalp. Aspirina are salicilați care acționează ca un ingredient activ în majoritatea șampoanelor medicinale utilizate pentru curățarea matreții. Exfoliază pielea pentru a elimina matreata și reduce inflamația de pe scalp.

Zdrobiți 2 comprimate de aspirină într-o pulbere fină.
Apoi adăugați 1 lingură de șampon (fără parfum sau fără colorant).
Se amestecă bine și se folosește pentru a șampona părul prin exfolierea scalpului.



Acest lucru va elimina stratul de piele moartă datorita careia apare matreata.
În cele din urmă, clătiți-vă părul cu apă și continuați să spalati parul în mod regulat cu sampon amestecat cu apirina.

Notă:

Pentru tratarea scalpului sensibil, faceți o clătire finală amestecând cantități egale de oțet de cidru de mere și apă, ceea ce vă ajută să echilibrați nivelul pH-ului scalpului și vă ușurează mâncărimea.
Pentru regenerarea părului, aspirina acționează ca un inhibitor al producției de prostaglandină D2 în organism și astfel ajută la re-creșterea părului.


Metoda 4: Reface culoarea părului(Color Booster)

Pentru că sezonul cald și-a pus amprenta și asupra părului, vei avea nevoie de un ajutor de nădejde pentru a-l resuscita. Clorul din bazine, apa sărată a mării sau simplele raze ale soarelui sunt cei mai nocivi factori pentru structura firului de păr, ducând la decolorarea acestuia. Cu puțină aspirină, vei putea remedia situația. 

Se piseaza cu grijă 10 comprimate de aspirină și se dizolvă într-un castron de apă caldă.
spală-te cu această soluție pe păr. Las-o să acționeze timp de 10-15 minute și apoi clătește bine cu apă caldă. Vei obține rezultate cu adevărat vizibile după numai câteva utilizări.


Metoda 5: (Toner facial)
Aspirina acționează ca un antiseptic natural pentru piele, de aceea îți poți pregăti și păstra la rece o loțiune tonică, pe bază de acid acetilsalicilic.
Aspirina acționează ca un toner facial care vă tonifică fața pentru a reduce umflaturile și decolorarea. Are proprietăți antiseptice și antiinflamatorii care calmează pielea și o protejează de infecții.

Se dizolvă 8 - 10 comprimate de aspirină zdrobite în 1/2 ceasca de oțet de cidru de mere și apă.
Se amestecă bine și se toarnă amestecul într-o sticlă de culoare inchisa.
Curățați-vă și uscați fațși apoi pulverizati din amestecul din sticla pe toată fața.
Așteptați 10 - 12 minute și clătiți cu apă caldă.
Uscați-vă fațși refrigerati amestecul rămas pentru utilizare ulterioară.
Faceți același proces în mod regulat pentru a obține scutirea de la multe probleme ale pielii cum ar fi excesul de sebum, umflarea, decolorarea pielii etc.




Metoda 6: (Pori profund purificați)

Aspirina acționează ca un exfoliant care elimina tot praful, excesul de ulei și celulele moarte de pe piele. Îți curăță porii profund pentru a vă scuti de acnee și cicatrici și de a vă întineri pielea.

Pisati 3 - 4 comprimate de aspirină într-un castron și amestecați-l cu puțină apă pentru a obține o pastă groasă.
Apoi adăugați o lingură de miere și amestecați bine.
Utilizați acest amestec pentru a curăța fața pentru câteva minute și clătiți cu apă.
Uscati pielea și repetați procedeul în mod regulat pentru a vă curăța profund porii.

Notă:  Sau amestecați 4 - 5 comprimate aspirină zdrobite, puțină iaurt simplu, câteva picături de miere și suc de lamaie. Agitați bine și utilizați acest amestec pentru a vă curăți fața pentru rezultate mai exfoliante.


Metoda - 7: (Piele radiantă și impecabilă)

Pielea impecabilă, cu aspect radiant, este un vis pentru toată lumea. Din acest motiv și datorită caracteristicilor sale unice, care combat inflamația, aspirina este un remediu de nădejde, ce întârzie efectele trecerii timpului pe chipul tău. Foloseste această mască în mod regulat pentru a obține o piele impecabilă.

Se amestecă 5 aspirine zdrobite cu suficientă apă călduță până când se formează o pastă netedă.
Apoi adăugați un iaurt simplu în această pastă și amestecați bine.



Aplicați-l ca pe un strat subțire de mască pe toată fața.
Așteptați câteva minute să se usuce și clătiți cu apă masând ușor cu degetele.
Faceți același proces în mod regulat până când atingeți pielea radiantă.

Notă:  Sau dizolvați 7 - 8 comprimate de aspirină în suficient ceai verde și adăugați câteva picături de ulei de migdale dulci și miere. Se amestecă bine și se aplică pe față și pe gât. Clătiți cu apă după 15 minute pentru a menține pielea tânără și impecabilă.


Metoda - 8: (Piele deteriorată la soare)

Decolorarea pielii cauzată de deteriorarea soarelui va fi reparată prin utilizarea aspirinei. Conținutul de AHA și BHA din aspirină va ajuta la calmarea pielii iritată și a durerii, împreună cu păstrarea culorii originale a pielii.

Sucul de lămâie utilizat în acest proces va încetini procesul de oxidare și, astfel, va păstra strălucirea pielii cu un ton uniform. Cașul sau iaurtul vindecă arsurile solare și elimină, de asemenea, bronzul de pe piele.

Pisati 5 comprimate de aspirină într-un bol mic.
Adăugați 1 lingură de suc de lamaie proaspătă și iaurt în pulbere.
Se amestecă bine pentru a se obține o pastă fină reconfortantă și se aplică pe suprafețele de piele afectate de soare (sau expuse la soare).
Așteptați 10 minute pentru a clăti cu apă.
Îndepărtați pielea și aplicați această pastă de aspirină în mod regulat, până când veți obține o ușurare completă a arsurilor sau a bronzurilor.
Notă:  adăugați, de asemenea, câteva picături de ulei de măsline la acest amestec de aspirină înainte de a aplica pe arsurile solare sau zonele de piele afectate de bronzare.

Metoda - 9: (Aspirin Mască pentru piele uscată)

Dacă îți dorești un ten reîmprospătat, fără să investești în produse cosmetice, atunci folosește aspirină și pentru această procedură.  Este practic cea mai ieftină formă de exfoliere la care poți recurge.
Combinația dintre aspirină și miere vă va ajuta să vă ocupați de pielea uscată și acneea. Ele ajută la menținerea umidității și împiedică uscarea pielii.

Pisati 4 - 5 comprimate de aspirină și adăugați 1 linguriță de apă.
Se amestecă bine și se adaugă 1 lingură de miere crudă și 3 - 4 picături de ulei de migdale.





Se amestecă toate aceste ingrediente pentru a face o pastă fină.
Aplicați-o pe piele și clătiți-o cu apă călduță după 20 de minute.
O folosire regulată vă va ajuta cu siguranță să vă ocupați de pielea uscată.

Metoda - 10: (varfuri despicate)
Acidul salicilic din aspirină ajută la exfolierea pielii și la tratarea părului despicat, dar dacă aveți pielea sensibilă, nu folositi acest tratament. Are rolantiinflamator care reduce durerea, înroșirea și umflarea.

Se dizolvă 4 comprimate de aspirină în 1/2 linguriță de apă caldă și se adaugă 1 linguriță de miere.
Se amestecă bine pentru a forma o pastă fină și se aplică această pastă pe zonele afectate ale pielii.
Așteptați 10 minute și clătiți cu apă călduță.
Repetați-l în mod regulat până când eliminați problema.
Notă:  De asemenea, puteți utiliza aspirina pentru a reduce creșterea părului facial.


Metoda - 11: (pentru albirea pielii)
Aspirina exfoliază pielea și curăță celulele moarte, excesul de ulei și alte impurități pentru a il face să pară sănătos și strălucitor.

Zdrobiți 3 comprimate de aspirină și diluați în 4 lingurițe de apă.
Se amestecă bine să se facă o pastă și se adaugă 1 lingură de oțet de cidru de mere la această pastă de aspirină.
Aplicați-l ca pe un pachet pe toată suprafața opacă și deteriorată ca pe un pachet facial pentru a albi pielea.
Lăsați-l să se usuce timp de câteva minute și clătiți cu apă pentru a obtineun efect natural al pielii.

Metoda 12: (Anti-îmbătrânire / Riduri)
Aspirina ajută la reafirmarea pielii îmbătrânite și a eliminarii ridurilor cu beta hidroxi acizi (BHA). Strânge si intinde pielea pentru a elimina ridurile.

Aruncați o privire la modul de utilizare a aspirinei pentru îndepărtarea ridurilor.

Pisati 7 aspirine și adăugați 1 linguriță de apă caldă pentru a face o pastă fină.
Aceasta este o rețetă de bază care vă ajută în tratarea ridurilor și a altor semne de îmbătrânire.

Pentru beneficii suplimentare, adăugați unul din aceste ingrediente în masca aspirină de bază. amestecați ulei de arbore de ceai (ulei de măsline sau jojoba pentru a crește umiditatea pentru pielea uscată), ou alb (pentru întărirea pielii), miere (vindecă pielea uscată, îmbătrânită și iritată), suc de lămâie minimizează porii pielii și mărește strălucirea pielii), avocado (îmbogățit cu substanțe nutritive și asigură elasticitatea pielii), banane (are proprietăți hidratante și anti-îmbătrânire) sau ulei de măsline (hidratează și mărește pielea).
Apoi, aplicați această mască anti-rid pe toată fața curată.
Lăsați masca timp de aproximativ 10 - 15 minute și clătiți cu apă călduță, urmată de apă rece.

Folositi această mască timp de 2 - 3 ori pe săptămână.


Metoda 13: (Vergeturi)
Aspirina funcționează ca un tratament excelent pentru vergeturi. Cu conținut de acid salicilic care ajută la exfolierea pielii pentru a elimina celulele moarte și alte impurități. Are hidroxi acizi alfa care stimulează producția de colagen și astfel sporesc creșterea celulelor pielii noi.

Iată un mod detaliat care vă explică cum să utilizați aspirina pentru a elimina vergeturile.

Pisati 3 - 4 comprimate de aspirină pentru a obține o pulbere fină.
Adăugați câteva picături de apă și amestecați bine pentru a obține o pastă fină.
Aplicați această pastă pe zonele afectate ale pielii afectate de vergeturi.
Lăsați-o să se așeze timp de 15-20 de minute până se usucă complet și apoi se clătește cu apă.
Uscați zona ușor și aplicați crema de hidratare.
Continuați același proces în mod regulat până când se estompează aceste vergeturi pe corp.

Metoda - 14: (Rosacea)
Aspirina este un medicament eficient pentru tratarea rozaceei cu proprietățile sale antiinflamatoare, care ajută la ameliorarea senzației de mâncărime, roșeață, umflare. Dar puteți utiliza și aspirina local sau oral, pur și simplu pregătiți această mască pentru față, gât și piept.

Pisati 6 - 8 comprimate aspirină și faceți o pastă adăugând suficientă apă.
Apoi adăugați câteva picături de gel de aloe vera la această pastă.
Se amestecă bine și se aplică pe o față și gât curată și uscată.
Așteptați timp de 10 - 15 minute pentru a clăti cu apă caldă aspirina aplicată pe piele.
Spălați pielea și repetați acțiunea în mod regulat, până când veți obține o ușurare a acestei probleme.

Metoda - 15: (scalp psoriazis)
Aspirina funcționează bine în tratarea problemelor legate de scalp, cum ar fi mătreața, scalpul sau scalpul uscat sau psoriazisul scalpului, cu conținutul său de acid salicilic care hidratează scalpul și previne matreata.

Puneți 4 - 5 comprimate de aspirină în pulbere și adăugați niște gel proaspăt de aloe vera și apă.
Se amestecă bine și se adaugă acest amestec la șamponul tău.
Se amestecă și se folosește pentru a șampona părul și lăsa-l timp de câteva minute masand prin frecare ușoară a scalpul.
După aceea, clătiți-vă părul cu apă călduță și uscați-vă bine părul.



Continuați să faceți același proces de câteva ori pe zi pentru a scăpa de psoriazisul scalpului.

Sfaturi și precauții:

Aspirina mărește fluxul sanguin pe suprafața afectată a pielii și reduce aspectul semnelor cauzate de acnee.

 Deci, dizolvați 2 pastile de aspirină în 1/2 ceșcuta de apă și aplicați această pastă pe fata.

Aspirina reduce, de asemenea, riscul de a suferi de cancer sau de infarct miocardic, dacă este utilizat în mod regulat, dar asigurați-vă că îl consultați pe medicul dumneavoastră înainte si de a fi informat despre sănătatea dumneavoastră în mod corespunzător.
Ea calmeaza intepaturi sau muscaturi cu proprietatea anti-inflamatorie.
Pur și simplu umeziți aspirina neacoperită și aplicați această pastă pe zona afectată pentru câteva minute pentru a scăpa de problemă.
Evitați utilizarea acestor tablete de aspirină, deoarece ar putea să vă ardeți pielea și să provocați iritații. De asemenea, verificați dacă sunteți alergic la aspirină sau nu înainte de a folosi în mod regulat, făcând un test de plasture pe piele.
Consultați-vă medicul dacă nu ați găsit nici o ușurare a problemei sau dacă se agravează datorită utilizării excesive a aspirinei.

Știți că aspirina va mareste, de asemenea, rata de creștere a plantelor? Da, tot ce aveți nevoie este să dizolvați câteva tablete de aspirină într-un pahar de apă și să-l pulverizați pe plantele interioare și exterioare. Acest lucru va prelungi, de asemenea, viața florilor proaspat tăiate.
Femeile gravide sau care alăptează și copiii și alte persoane care iau medicamente nu ar trebui să utilizeze această aspirină pe piele.
Persoanele sensibile sau alergice la aspirină trebuie să evite aceste metode și să se consulte cu medicul lor.
Utilizați aspirina în aceste moduri uimitoare pentru a obține beneficiile de frumusețe de la ea. Cunoașteți alte modalități de utilizare a aspirinei pentru tratarea problemelor de frumusețe? Le puteti impartasi cu noi în caseta de comentarii de mai jos.


Share on Google Plus

About Admin

Sa ne indreptam atentia mai mult la sanatatea noastra, folosind arta traiului sanatos, care presupune disciplinarea mintii si a corpului nostru, neuitand ca de hrana si de bautura ce o inghitim, ca si de aerul pe care il respiram depinde sanatatea noastra.

0 comentários:

Post a Comment