-->

11 antibiotice naturale care elimina bacteriile din organism.

De-a lungul anilor, medicina sa schimbat drastic.

Metodele noastre de găsire a unui remediu pentru bolile corporale nu sunt la fel de concentrate pe procesele naturale ale lumii așa cum erau cu mulți ani în urmă.
În loc să se bazeze pe elementele naturale ale pământului, suntem mai obișnuiți să vizităm medicul nostru pentru a obține un remediu rapid pentru corpul nostru prin utilizarea de medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală.

Deși pentru mulți, medicamentele pe bază de prescripție medicală reprezintă o opțiune importantă atunci când solicită scutirea de durere sau alte condiții, remediile naturale rămân utile și își mențin locul în domeniul vindecării organismului. Urmăriți-ne în timp ce discutăm despre antibioticele naturale obișnuite folosite pentru vindecare.

Oțet de cidru de mere
                                               istockphotos.com/YelenaYemchuk

Oțetul de cidru de mere este foarte popular și este folosit de mulți pentru o varietate de lucruri. Este denumită în mod obișnuit ACV. Oțetul de cidru de mere conține acid acetic care îi face să aibă proprietăți puternice antiinflamatorii. Mulți oameni folosesc oțet de cidru de mere pentru a ajuta la eliminarea simptomelor de acnee, guta și artrita. Împreună cu proprietățile sale antiinflamatorii, otetul de cidru de mere are o serie de probiotice.

Cuișoare

                                                      istockphotos.com/xxmmxx

Oamenii de stiinta fac cercetari pentru a descoperi toate proprietatile medicale disponibile din folosirea cuisoarelor. Utilizarea cuisoarelor pentru a îmbunătăți sănătatea orală este unul dintre principalele domenii de interes pentru mulți oameni de știință. Studiile curente arată că cuisoarele sunt puternice împotriva acumulării plăcii, bacteriilor și gingivitei. Ca urmare, posibilitatea de a reduce nivelul de inflamație al gingiilor este plauzibilă. Un studiu care a inclus o apă de gură a arătat puterea dinților. Clătirea gurii a constat din busuioc, ulei de arbore de ceai și cuișoare. După ce a folosit apa de gură, dovezile au arătat că clătirea la domiciliu a furnizat mai multă energie împotriva bacteriilor decât o apă de gură cumparata de la magazin.



Rădăcini de ghimbir

                                                    istockphotos.com/grafvision

Planta de ghimbir este versatilă, deoarece poate fi consumată în mai multe moduri. Puteți alege să pulverizați planta, mâncați-o proaspătă sau uscată ca condiment. Alte modalități de utilizare a acesteia, în timp ce se obțin beneficii mari, includ utilizarea acesteia sub formă de pastile, capsule, ulei sau tinctură. Ghimbirul este ideal pentru a diminua pierderea apetitului, vărsături, amețeală și greață. Această plantă naturală poate fi, de asemenea, utilizată pentru proprietățile sale puternice antiinflamatoare și ca un ucigaș de durere.

Echinaceea


                                            istockphotos.com/Ville Loiseleux


Echinacea este un membru cunoscut al familiei de floarea-soarelui. Proprietățile sale naturale de vindecare sunt ideale pentru persoanele cu simptome de răceală obișnuită. Studiile arată că consumând planta, oamenii simt scutirea de simptome la rece cu până la 50%. Echinacea poate fi, de asemenea, utilizat pentru a vindeca piciorul atletului, infecțiile urechii, febra fânului și infecțiile sinusale.


Miere
                                                  istockphotos.com/Tolimir




Mierea este excelentă deoarece conține peroxid de hidrogen. Acesta este elementul utilizat în mod obișnuit pentru curățarea rănilor deschise. Cu o cercetare atentă, sa descoperit că mierea este capabilă să ucidă mai mult de 60 de tipuri de bacterii în și în jurul corpului.

Ulei de cocos

                                         istockphotos.com/Highwaystarz-Photography



Antibioticul natural de ulei de nucă de cocos este excelent atunci când caută ameliorarea inflamației, candidei, tusei și verucilor. Uleiul de cocos are o serie de proprietăți antimicrobiene capabile să oprească intrarea agenților patogeni periculoși în sistemul nostru digestiv. Se compune din proprietăți antivirale și antifungice.

Deși ne-am schimbat cu siguranță în timp în domeniul medicinei, beneficiile naturale ale antibioticelor date de pământul nostru nu au dispărut. Ele sunt încă răspândite și disponibile pentru utilizare de către toată lumea în lume. 
Ce credeți despre utilizarea acestor elemente naturale pentru a elimina bacteriile din organism? 
Spuneți-ne dacă ați folosit oricare dintre acestea pentru vindecarea personală.


Share on Google Plus

About Admin

Sa ne indreptam atentia mai mult la sanatatea noastra, folosind arta traiului sanatos, care presupune disciplinarea mintii si a corpului nostru, neuitand ca de hrana si de bautura ce o inghitim, ca si de aerul pe care il respiram depinde sanatatea noastra.

0 comentários:

Post a Comment