Auz

Slăbirea auzului.

Poate fi un fenomen biologic normal mai ales dacă se petrece după vârsta de 50 de ani. Cauzele care pot provoca acest fenomen pot fi: ateroscleroza, hipertensiunea, etc. se vor lua de fiecare dată în considerare aceste aspecte şi unde este cazul se va face un tratament corect al acestor afecţiuni.
În toate cazurile consumul morcovilor, ţelină, pătrunjel ajută organismul foarte mult.

Se vor consuma de asemenea ceaiuri diuretice care ajută la curăţirea organismului. De multe ori o cură cu câte 1 kg de pepene roşu timp de 30 de zile este de mare ajutor.
Se va face de asemenea zilnic gargară cu apă cu sare şi se vor spăla nările cu apă cu sare. Urechile comunică cu cavitatea bucală şi faringe.
La orice afecţiune a urechii se va face şi un control stomatologic, pentru că de cele mai multe ori punctul de plecare al afecţiunii este la nivelul danturii.
Se va evita de asemenea constipaţia în toate cazurile.
Plante ca ginseng şi ginko-biloba ajută în toate cazurile şi de asemenea sucul de urechelniţă se poate introduce în ureche călduţ.
-Ulei călduţ de măsline se introduce în fiecare ureche seara cu ajutorul unor tampoane de vată.
-1 linguriţă de suc de ceapă filtrat se amestecă cu 1 linguriţă de rachiu. Se încălzeşte apoi într-o sticluţă în apă fierbinte la temperatura corpului. Se introduce apoi în ureche (în fiecare) câte 3 picături de 3 ori pe zi. Ultima seara înainte de culcare.
-1 căţel de usturoi pisat se amestecă cu 2-3 picături de ulei de ricin. Se pune pe o bucată de tifon care se introduce în ureche. Se menţine până apar usturimi uşoare apoi se scoate. Se face acest lucru în fiecare seară. Ajută la refacerea auzului.
ViralNews
ViralNews

Sa râzi mult si des; sa câstigi respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; sa obtii aprecierea criticilor corecti si sa înduri tradarea prietenilor ipocriti; sa apreciezi ceea ce este frumos si sa descoperi ce este mai bun în fiecare; sa lasi în urma ta o lume un pic mai buna, fie printr-un copil sanatos, fie printr-o bucata de gradina, sau printr-o conditie sociala îmbunatatita; sa stii ca macar un suflet a respirat mai usor pentru ca ai trait tu. Asta înseamna ca ai reusit. — Ralph Waldo Emerson

No comments:

Post a Comment