-->

Autism


Tulburare de comportament manifestată prin izolare, închidere în sine, ruperea legăturilor cu lumea din jur. Autismul se întâlneşte în schizofrenie, psihopatie, etc.
Se poate trata în multe cazuri naturist prin sedative şi ajutorul celor din jur. Se va căuta să se redea bolnavului încrederea în sine şi forţele sale. Principalul îl constituie însă mediul în care trăieşte, care va trebui să se comporte cu foarte mare atenţie.

Va fi ferit de traume psihice emoţionale negative gen certuri, şicane şi fizice. I se va asigura un trai lejer cu alimentaţie cu multe sucuri naturale de fructe şi legume, excursii, distracţii, care-l vor abate pe bolnav de la subiectul bolii.
Tratamentul reuşeşte în toate cazurile în care anturajul şi familia reuşeşte să-i arate cât de important şi de ne înlocuit este el.
Trebuie însă mult tact şi foarte multă răbdare la cei din jurul acestor bolnavi.
Germeni de seminţe (fără grâu)
Fasole boabe 1 linguriţă de 3 ori pe zi sub formă de praf.
Polen 20 g pe zi.
Mierea va înlocui zahărul.
Sedative sub formă de ceaiuri din diferite plante în funcţie de simptome.
Interdicţii: toate produsele din lapte şi glutenul, deci se va scoate din alimentaţie tot ce conţine gluten: pâine, grâu, paste făinoase, etc şi se va înlocui cu alte produse ca: mălai, făină de orez.
Share on Google Plus

About Admin

Sa ne indreptam atentia mai mult la sanatatea noastra, folosind arta traiului sanatos, care presupune disciplinarea mintii si a corpului nostru, neuitand ca de hrana si de bautura ce o inghitim, ca si de aerul pe care il respiram depinde sanatatea noastra.

0 comentários:

Post a Comment