Anus contra naturii

Anusul contra-naturii reprezinta legarea chirurgicala a tubului digestiv la peretele anterior abdominal, metoda aleasa in urma unui tratament chirurgical colic sau rectal cu extirparea unui segment mai lung sau mai scurt, in functie de situatie.De foarte multe ori este nevoie să se facă această operaţie în cazurile de cancer intestinal mai ales. În aceste cazuri se va face tratamentul afecţiunii de bază şi suplimentar se vor face clisme cu una din următoarele plante medicinale: in, mărul lupului, mei păsăresc, pelin, tătăneasă.

Modul de preparare.
In (Linum usitatissimum) seminţe de in 1 linguriţă se pune la 250 ml de apă şi se fierbe timp de 5 minute. Se strecoară şi se va introduce câte 10 ml tot de 3 ori pe zi.
Mărul lupului (Aristolochia clematis) se va fierb 1 linguriţă de plantă la 250 ml apă timp de 5 minute. Se strecoară şi după ce ajunge la temperatura corporală se va trage într-o seringă de 10 ml lichidul care se va introduce lichidul acesta în interior de 2 ori pe zi.
Mei păsăresc (Lithospermum purpurea-coeruleum) se folosesc ca şi seminţele de in.
Pelin (Artemisia absinthum) se prepară şi se foloseşte ca mărul lupului.
Tătăneasă (Sympytum officinalis- rădăcina) se pune 2 linguriţe de rădăcină mărunţită la 250 ml apă şi se fierbe timp de 10 minute. Se strecoară apoi se foloseşte ca şi mărul lupului.
Se poate folosi şi în următoarele amestecuri: mărul lupului cu una dintre -mei păsăresc sau in.
Mărul lupului cu tătăneasă
Pelin cu in.
Se vor face zilnic clismele acestea de 3 ori pe zi.
Este foarte util să se facă şi băi cu plante medicinale în special cu flori de fân sau paie de ovăz.
Se va respecta tratamentul indicat de către medicul specialist.

No comments:

Google translate

Popular Posts

Subscribe Now

Contact Form

Name

Email *

Message *