-->

Anteflectia uterina


Leziunile fiind de cele mai multe ori congenitale şi însoţite de sterilitate şi tulburări menstruale (oligo-hipo-dismenoree) tratamentele vizează să activeze dezvoltarea aparatului genital.

Se vor introduce zilnic în alimentaţie hormoni din plante care sunt fără efecte negative: muguri de zmeur, lemn dulce, seminţe de mărar, pătrunjel sălbatec, soia, etc. acestea vor contribui la furnizarea organismului de hormoni care vor contribui la o mai bună dezvoltare a uterului.
Se mai pot face de asemenea băi calde de şezut zilnic în special făcute seara.
În cazurile în care este necesar se va interveni chirurgical sau se poate uneori doar prin tratarea dismenoreei.
Se tratează de asemenea dacă este cazul tulburările menstruale de orice fel , de asemenea infecţiile dacă sunt prezente se impune să fie tratate.
Se poate lua preventiv tinctură de propolis intern sau chiar sub formă de ovule introduse în vagin , apoi se aplică un tampon de vată peste noapte, pentru a nu păta lenjeria.


Share on Google Plus

About Admin

Sa ne indreptam atentia mai mult la sanatatea noastra, folosind arta traiului sanatos, care presupune disciplinarea mintii si a corpului nostru, neuitand ca de hrana si de bautura ce o inghitim, ca si de aerul pe care il respiram depinde sanatatea noastra.

0 comentários:

Post a Comment