-->

Acuitate vizuala scazuta

Acuitate vizuală scăzută.

Reprezintă o micşorare a capacităţii de percepţie a ochiului. De cele mai multe ori se poate să fie vinovată o carenţă de acizi graşi, vitamina A sau alte minerale.

Se pot folosi următoarele plante medicinale: afin, corn, măsline, morcovi
-Afin (Vaccinium myrtillus) se folosesc fructe proaspete în orice cantitate pe zi. Este bine să fie însă consumate de 3 ori pe zi înainte de mesele principale cu 15 minute. Se poate dacă nu este sezon să se folosească de asemenea siropul sau ceaiuri din fructe zilnic. Această plantă este una dintre plantele care sunt cel mai des citate pentru refacerea acuităţii vizuale.
-Corn-se folosesc fructe proaspete în orice cantitate pe zi. Este bine să fie însă consumate de 3 ori pe zi înainte de mesele principale cu 15 minute. Se poate dacă nu este sezon să se folosească de asemenea siropul sau ceaiuri din fructe zilnic. Această plantă este una dintre plantele care sunt cel mai des citate pentru refacerea acuităţii vizuale, mai ales împreună cu afinele.
-Măsline- se face cura de măsline. Această cură se întinde pe 10 zile, pentru asigurarea organismului cu acizi graşi. Este indicat uleiul extravirgin. În prima zi se va lua 1 linguriţă de ulei pe stomacul gol. În a doua se va lua două linguriţe. Se va acreşte apoi progresiv cu câte 1 linguriţă în fiecare zi până se va ajunge la 5 linguriţe care se iau dimineaţa pe stomacul gol. Se continuă apoi să se ia 5 linguriţe timp de 3 zile, după care se va scade cu câte 1 linguriţă zilnic, până se ajunge la 1 linguriţă. Se poate face acest lucru în fiecare lună fără nici un efect ne dorit şi va aduce organismului foarte multe beneficii.
Share on Google Plus

About Admin

Sa ne indreptam atentia mai mult la sanatatea noastra, folosind arta traiului sanatos, care presupune disciplinarea mintii si a corpului nostru, neuitand ca de hrana si de bautura ce o inghitim, ca si de aerul pe care il respiram depinde sanatatea noastra.

2 comentários:

  1. Stie bunica de toate ca de aia are experienta de viata si te poate ajuta la orice .

    ReplyDelete