Acromatopsie

Acromatopsie.

Tulburare de vedere caracterizată prin incapacitatea bolnavului de a diferenţia culorile. Se poate întâmpla ca unii să vadă numai alb-negru.
Se pot folosi: afine, coarne, morcovi, pătrunjel, ţelină.
Este o afecţiune care de cele mai multe ori nu se poate influenţa cu nici un tratament. Se poate totuşi încerca să se dea un regim alimentar cu multe sucuri de legume şi fructe sub formă de cură care să ţină timp de 3 luni. În acest timp se vor lua sucuri de morcovi cu puţin pătrunjel şi ţelină. La 200 ml de suc de morcovi se vor lua câte 20 ml de suc de pătrunjel şi 20 ml de suc de ţelină. Se iau zilnic cel puţin 3 astfel de căni cu 15 minute înainte de mese întotdeauna cu 15-30 minute.
Se mai poate face de afine cu câte 100 g de fructe pe zi sau fructe de coarne tot cu câte 100 g pe zi. Şi acestea este bine să fie ţinute perioade mai lungi de timp.
Se poate de asemenea să se facă tincturi din acestea două să se amestece şi să se ia câte 1 linguriţă de 3 ori pe zi înainte de mese cu 15 minute, diluate cu 100 ml de apă.
De asemenea se poate lua 20-40 g de drojdie de bere sau 20 g de polen de albine bine mărunţit în gură. Se face acest lucru timp de 30 zile zilnic.
ViralNews
ViralNews

Sa râzi mult si des; sa câstigi respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; sa obtii aprecierea criticilor corecti si sa înduri tradarea prietenilor ipocriti; sa apreciezi ceea ce este frumos si sa descoperi ce este mai bun în fiecare; sa lasi în urma ta o lume un pic mai buna, fie printr-un copil sanatos, fie printr-o bucata de gradina, sau printr-o conditie sociala îmbunatatita; sa stii ca macar un suflet a respirat mai usor pentru ca ai trait tu. Asta înseamna ca ai reusit. — Ralph Waldo Emerson

No comments:

Post a Comment