-->

Acromatopsie

Acromatopsie.

Tulburare de vedere caracterizată prin incapacitatea bolnavului de a diferenţia culorile. Se poate întâmpla ca unii să vadă numai alb-negru.
Se pot folosi: afine, coarne, morcovi, pătrunjel, ţelină.
Este o afecţiune care de cele mai multe ori nu se poate influenţa cu nici un tratament. Se poate totuşi încerca să se dea un regim alimentar cu multe sucuri de legume şi fructe sub formă de cură care să ţină timp de 3 luni. În acest timp se vor lua sucuri de morcovi cu puţin pătrunjel şi ţelină. La 200 ml de suc de morcovi se vor lua câte 20 ml de suc de pătrunjel şi 20 ml de suc de ţelină. Se iau zilnic cel puţin 3 astfel de căni cu 15 minute înainte de mese întotdeauna cu 15-30 minute.
Se mai poate face de afine cu câte 100 g de fructe pe zi sau fructe de coarne tot cu câte 100 g pe zi. Şi acestea este bine să fie ţinute perioade mai lungi de timp.
Se poate de asemenea să se facă tincturi din acestea două să se amestece şi să se ia câte 1 linguriţă de 3 ori pe zi înainte de mese cu 15 minute, diluate cu 100 ml de apă.
De asemenea se poate lua 20-40 g de drojdie de bere sau 20 g de polen de albine bine mărunţit în gură. Se face acest lucru timp de 30 zile zilnic.
Share on Google Plus

About Admin

Sa ne indreptam atentia mai mult la sanatatea noastra, folosind arta traiului sanatos, care presupune disciplinarea mintii si a corpului nostru, neuitand ca de hrana si de bautura ce o inghitim, ca si de aerul pe care il respiram depinde sanatatea noastra.

0 comentários:

Post a Comment