-->

De la afrodisiace pana la zambete innebunitoare - cateva trucuri de incercat pentru a deveni sexy.

Fiti sexy

De la afrodisiace pana la zambete innebunitoare - cateva trucuri de incercat pentru a deveni sexy

O stralucire sexuala. Mai eficient decat orice produs cosmetic, fluxul de sange care ne inunda obrajii dupa orgasm ne da o stralucire trandafirie si ne face sa aratam pur si simplu frumoase. Data viitoare cand faceti dragoste, uitati-va în oglinda dupa aceea.


O piele matasoasa. Cand faceti dragoste, activitatea fizica va stimuleaza circulatia sangvina si astfel celulele sunt mai bine oxigenate. Asadar, sexul regulat ne face pielea sa arate mai matasoasa, mai stralucitoare, mai tanara.

Afrodisiace gustoase.
Includeti în meniul de seara afrodisiace naturale ca mierea, aloe vera, ciocolata, ginseng, avocado, nuci, laptisor de matca, telina, smochine, curmale, ciuperci shiitake, fructul-pasiunii.

Un zambet sexy.
Celebrul dentist american Marc Lowemberg spunea ca standardele unui zambet sexy sunt: dinti albi, sanatosi si, de asemenea, cei doi dinti din fata un pic mai lungi decat cei de langa ei.
Aromoterapie afrodisiaca.
Cate o picatura de ulei esential de ylang-ylang, trandafir, ulei de santal, geranoiu si mosc ne vor creste apetitul sexual.



Remedii antistres
Eiberati-va de stres pe loc! Puneti pe punctele de puls ale încheieturilor mainilor cateva picaturi de parfum Peace of Mind (Origins), Crabtree sau o aroma pentru relaxare precum Relaxing Fragrance de la Shiseido.

Radeti.
Rasul este un energizant si un remediu antistres natural; el stimuleaza producerea hormonului responsabil de buna noastra dispozitie - endorfinele, precum si a imunoglobinei A, întarind astfel sistemul nostru imunitar.

Nu mancati pe fuga.
 Aceasta va afecta digestia, iar problemele se pot înrautati în perioadele stresante din viata.

Încercati sa priviti lucrurile în perspectiva. Întrebati-va daca problema e într-adevar atat de grava pe cat credeti voi; de exemplu, o sa fie chiar sfarsitul lumii daca de data asta depasiti putin termenul-limita?
Nu, nu va sfatuim sa fiti lipsite de profesionalism, ci sa va puneti pe dumneavoastra pe locul întai atunci cand e vorba de sanatatea dumneavoastra.

Cantati sau fredonati.
Vibratiile produse de corzile vocale va vor elibera de tensiune si stres.

Folositi terapia prin culoare.
Este deja cunoscut ca rosul are un efect energizant, oranjul predispune la optimism, iar galbenul activeaza intelectual. Culori calmante sunt albastrul si verdele, care ajuta la reducerea tensiunii arteriale.

Nu va grabiti tot timpul.
 Învatati-va sa va treziti cu 15 minute mai devreme în fiecare dimineata si, de fiecare data cand aveti o întalnire importanta, rezervati-va cateva minute pentru a va calma.

Nu luati chiar totul în serios.
Daca va straduiti încontinuu sa atingeti perfectiunea, daca cereti mereu mai mult de la dumneavoastra, daca sunteti mereu nemultumita de dumneavoastra si de ceilalti, uitand sa gustati din placerile marunte ale vietii, veti deveni frustrata si stresata. Nu uitati ca nimeni nu e perfect, acceptati-va pe dumneavoastra si pe ceilalti asa cum sunteti.

Decat sa va roadeti unghiile, sa va stoarceti cosurile sau sa va aprindeti înca o tigara, mai bine jucati-va cu niste bilute chinezesti antistres.

Relaxati-va.
Stimularea mentala fara întrerupere poate deveni stresanta, asa ca din cand în cand luati o pauza si pur si simplu nu faceti nimic decat sa vegetati, sa priviti pe fereastra sau la televizor.



Share on Google Plus

About Admin

Sa ne indreptam atentia mai mult la sanatatea noastra, folosind arta traiului sanatos, care presupune disciplinarea mintii si a corpului nostru, neuitand ca de hrana si de bautura ce o inghitim, ca si de aerul pe care il respiram depinde sanatatea noastra.

0 comentários:

Post a Comment