Atacul cerebral


Apare doar atunci când creierul din anumite motive nu mai poate primi oxigen şi nutrienţi.
Cauzele cele mai frecvente sunt: accidentele cu traume craniene, trombozele, hemoragiile cerebrale, etc. Acestea pot apare şi în urma astupării unui vas de sânge cu un cheag şi în acest fel se blochează o arteră care oxigenează creierul.
Diagnosticul este pus doar în urma unor examinări clinice de către un medic specialist.

Tratament:
În fazele de constituire, imediat după apariţia afecţiunii este foarte dificil de intervenit cu tratamente naturiste care sunt mult mai încete ca acţiune şi este preferabil să se facă un tratament în spitalele de specialitate.
După această perioadă de regulă urmează un tratament de mai lungă durată în care este util asocierea şi a tratamentului naturist. De fapt este de nelipsit.
Ca tratamente simple se vor consuma cât mai multe alimente care conţin acizi graşi Omega-3 care sunt conţinuţi în peştele gras, şi de asemenea multă vitamina E prin alimentaţie.
Acizii graşi ajută la subţierea sângelui şi la imposibilitatea formării de noi cheaguri de sânge, iar cele care mai sunt se vor dizolva treptat. Aceşti acizi ajută la scăderea nivelului fibrinogenului din sânge şi prin aceasta la dizolvarea cheagurilor de sânge care sunt produse de fibrinogen.
De asemenea vitamina E împiedecă formarea de cheaguri de sânge.
Usturoiul este şi el unul dintre cele mai active plante care se pot da pentru prevenirea formării de noi cheaguri de sânge, pentru că acesta conţine ajoen- o substanţă care contribuie la diminuarea cheagurilor de sânge.
Dintre minerale se remarcă seleniul care este foarte util în aceste cazuri.
Bio- Marin-Plus acest produs este cel mai indicat pentru că el conţine atât acizii graşi, acid folic şi vitamina B12. Se va lua conform indicaţiilor producătorului.
Bio-biloba sub orice formă se poate de asemenea administra pentru faptul că este planta cea mai activă care se poate folosi cu succes în toate aceste afecţiuni. Ea ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui. Ajută şi la scăderea tensiunii arteriale.
În funcţie apoi de simptomele fiecărui caz în parte se mai pot asocia o serie de alte preparate sau chiar plante medicinale în diferite combinaţii.
ViralNews
ViralNews

Sa râzi mult si des; sa câstigi respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; sa obtii aprecierea criticilor corecti si sa înduri tradarea prietenilor ipocriti; sa apreciezi ceea ce este frumos si sa descoperi ce este mai bun în fiecare; sa lasi în urma ta o lume un pic mai buna, fie printr-un copil sanatos, fie printr-o bucata de gradina, sau printr-o conditie sociala îmbunatatita; sa stii ca macar un suflet a respirat mai usor pentru ca ai trait tu. Asta înseamna ca ai reusit. — Ralph Waldo Emerson

No comments:

Post a Comment