-->

Cele 10 porunci ale unei siluete perfecte


Daca vreti sa slabiti

Cele 10 porunci ale unei siluete perfecte


1. Mancati in liniste absoluta - Ca sunteti acasa ori la restaurant, nu uitati niciodata ca masa trebuie sa fie un moment privilegiat.
Evitati improvizatiile ori discutiile in contradictoriu. Ele va vor impiedica sa va concentrati asupra calitatii si cantitatii alimentelor. Nu mancati niciodata la televizor. Nu veti profita nici de masa, nici de program.

2. Mestecati incet - alimentele inghitite prea repede, sau greu asimilate nu elimina decat o mica parte de substante nutritive. Aceasta asimilare proasta naste repede foame, determina tulburari de circulatie a sangelui. Pe scurt: celulita.

3. Mancati cu placere - Repetati in fiecare zi: cu cat imi place mai mult ceea ce mananc, cu atat imi face mai bine.

4. Alegeti o mancare variata - Toate alimentele sunt utile. Suprimarea lactatelor antreneaza, in timp, o pierdere de calciu; daca nu mancam destule cruditati si fructe, organismului ii vor lipsi vitaminele. Trebuie sa mancam de toate, cu exceptia felurilor foarte grase sau foarte dulci.

5. Mancati de 4-5 ori pe zi - pentru a va mentine forma, indispensabila frumusetii si siluetei, trebuie sa mancati cat mai des cu putinta. Dar in cantitati mici.

6. Traiasca cruditatile, patrunjel si merele - Pline de vitamine, legumele si fructele crude adevarati furnizori de tonus si frumusete.

7. Evitati sa beti lichide la masa - Bauturile umfla alimentele din stomac. Rezultatul: faimoasele balonari si tulburari de digestie.



8. Mancati cat mai putina carne - Foarte bogata in toxine, carnea consumata in exces oboseste si incarca organismul cu sarcini suplimentare. Carnea poate fi inlocuita cu pestele alb.
9. Nu amestecati niciodata fainoasele si cerealele cu carne - Un mariaj cu adevarat indigest! Preferati alaturi de orez, paste, cartofi, legumele fierte. Evitati painea. Daca nu puteti renunta complet, inlocuiti-o cu graham sau pesmet.

10. Nu mancati fructele si desertul ca felul 3 - fructele se digera mai usor pe stomacul gol. Recomandare: sa fie mancate fie inainte de masa, fie intre mesele principale. In privinta deserturilor, lasati-le doar pentru ocazii speciale, chiar daca e greu.



Din colectia Crystal Cosmetics a Cristinei Ciuca

Share on Google Plus

About Admin

Sa ne indreptam atentia mai mult la sanatatea noastra, folosind arta traiului sanatos, care presupune disciplinarea mintii si a corpului nostru, neuitand ca de hrana si de bautura ce o inghitim, ca si de aerul pe care il respiram depinde sanatatea noastra.

0 comentários:

Post a Comment