-->

Afectiuni vasculare

Afecţiuni vasculare.

Nuci- 1 linguriţă de coji verzi de nucă se pun în 250 ml apă şi se fierb timp de 5 minute. Se strecoară. Se poate consuma în cursul unei zile ajutând în toate cazurile datorită curăţirii arterelor.
Sulfina- 2 linguriţe de plantă mărunţită se va pune la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute apoi se strecoară. Se pot consuma 3 căni pe zi. Este foarte util ca vasodilatator şi pentru refacerea capilarelor. Se pot folosi la toate afecţiunile vasculare ajutând la curăţirea arterelor şi venelor.

Reţetă- se pune la 250 ml lapte cald 3 linguri de coniac cu un sfert de coajă de lămâie, un gălbenuş de ou şi o lingură de zahăr. Laptele se încălzeşte cu coaja de la lămâie. Se poate chiar fierbe timp de 5 minute, apoi se strecoară. Se adaugă apoi zahărul, coniacul şi gălbenuşul de ou bătut spumă. Băutura se consumă zilnic fierbinte fiind utilă la stimularea circulaţiei sângelui.
-Petrol o linguriţă dimineaţa pe stomacul gol.
-Se consumă de asemenea ulei de peşte.
Share on Google Plus

About Admin

Sa ne indreptam atentia mai mult la sanatatea noastra, folosind arta traiului sanatos, care presupune disciplinarea mintii si a corpului nostru, neuitand ca de hrana si de bautura ce o inghitim, ca si de aerul pe care il respiram depinde sanatatea noastra.

1 comentários: