-->

Aerocolie

Aerocolie.

Aerocolia se întâlneşte frecvent la majoritatea persoanelor care nu respectă un regim alimentar adecvat metabolismului corpurilor lor. Hrana abundentă şi neadecvată duce la o suprasolicitare a organelor de digestie producând în final aerocolia cu efectele ei nedorite.
Dacă sunteţi hotărâţi să vă revizuiţi modul de alimentaţie, respectând cu stricteţe cele expuse mai jos, sunt convins că în scurt timp va dispărea, iar dv vă veţi bucura de o sănătate perfectă.
Iată ce va trebui să faceţi:
În primul rând să eliminaţi din alimentaţia zilnică grăsimile de origine animală, care fac mult rău, ridicându-vă totodată şi nivelul colesterolului peste limitele normale. Evitaţi de asemenea dulciurile, alcoolul şi tocăturile.
Crudităţile, fructele şi legumele să le consumaţi de preferinţă ne gătite sau cel mult să le fierbeţi în oale Zepter (pentru cei care stau prost cu dantura) pentru a nu-şi pierde enzimele, vitaminele şi mineralele. Seara evitaţi o masă copioasă. Este de ajuns o cană de lapte şi o felie de pâine.
În afara acestor măsuri preventive privind alimentaţia, tratamentul propriu zis constă în folosirea a cel puţin 1,5 litri de ceai pe zi folosind următorul amestec:
-2 linguriţe de coada şoricelului flori,
-1 linguriţă seminţe de anason măcinat,
-2 linguriţe flori de gălbenele.
Acest amestec se pune la 1,5 litri de apă care fierbe. Se ia de pe foc şi se lasă la infuzat acoperit timp de 15 minute. Se strecoară şi se bea de-a lungul unei zile.
Tratamentul durează o lună de zile. Se face pauză o lună şi se repetă luna următoare, dacă fenomenul revine.
Share on Google Plus

About Admin

Sa ne indreptam atentia mai mult la sanatatea noastra, folosind arta traiului sanatos, care presupune disciplinarea mintii si a corpului nostru, neuitand ca de hrana si de bautura ce o inghitim, ca si de aerul pe care il respiram depinde sanatatea noastra.

2 comentários: