-->

Parintele remediului pentru cancer: „Fiertura de Leandru”.


După „Leacuri şi terapii” nr 31(300) din 07-13 august 2007.
Părintele remediului pentru cancer:
„Fiertura de Leandru”.
Datorită unui avocat din San Antonio, Texas care şi-a scăpat cu succes mama de cancer la plămâni şi ficat şi sora de hepatită C, un puternic remediu homeopat pentru cancer, hepatită şi HIV, bazat pe un medicament brevetat poate fi preparat şi acasă, foarte ieftin, de către aproape oricine.

În articolul intitulat „O uimitoare descoperire în Turcia” primul dintr-o serie de articole despre Leandru, s-a descris cum medicul H.Z. Ozel a redescoperit un vechi remediu pentru cancer şi alte boli din Turcia rurală, la începutul anilor 1960, şi după ce a tratat cu succes mii de pacienţi de-a lungul ultimilor 40 de ani, Dr. Ozel a brevetat medicamentul şi acesta a fost introdus într-un circuit de experimente.
Leandrul este o plantă care creşte în mod natural şi care se găseşte prin mai toată lumea şi dacă nu creşte în mod natural lângă dv, puteţi comanda plante de Leandru de la o mulţime de pepiniere ce preiau comenzi pe Internet.
Da vă puteţi prepara propriul remediu din Leandru cunoscut drept „fiertură de leandru” acasă, la fel de simplu precum ai prepara o oală mare de fasole şi pentru aceasta îi puteţi mulţumi unui avocat pe nume Edward F. Hensley din San Antonio, Texas, numit „Părintele fierturii de leandru”.
Care a fost experienţa personală.
În 2002, mama lui Ed a fost diagnosticată cu cancer la ficat şi plămâni, iar o soră a lui cu hepatită C. Sora lui Ed, Catrina (Cat), a început să cerceteze şi să colaboreze cu prietenii ei pentru a găsi soluţii referitoare la prognoza dată de medic conform căreia Betty Hwensley mai avea de trăit doar câteva luni. După ce a luat legătura cu unul dintre vechii ei prieteni, a aflat despre o clinică din Honduras, pe care o putea contacta pentru a discuta despre un nou medicament pentru cancer, care era produs în San Antonio. Cat a dat câteva telefoane şi a aflat de la cine putea comanda medicamentul. Costa 1.500.000 de dolari pentru o rezervă de 6 săptămâni din ceea ce purta pe atunci un nume comercial. Cat, Ed şi fratele lor John au strâns fonduri iniţiale şi medicamentul a fost comandat.
Betty fusese consultată de către un oncolog care o sfătuise cu privire la riscurile chimioterapiei şi ale terapiei cu radiaţii şi cu privire la faptul că în stadiul avansat în care se afla, ar avea şanse foarte slabe de prelungire a vieţii şi şanse foarte mari de a prezenta efecte secundare, acestea incluzând distrugerea sistemului ei imunitar. Chiar şi aşa, ea a încercat, totuşi chimioterapia vreme de câteva săptămâni, fără nici un rezultat. Când medicamentul respectiv a ajuns la ea, femeia a început să şi-l injecteze cu ajutorul lui Cat, urmând instrucţiunile oferite de medicul din Honduras. După 3 săptămâni, a mers din nou la analize la oncologul său. Noile filme au arătat că atât tumorile de la plămâni cât şi cele de la ficat se micşorau. Medicul ei nu putea participa direct la injectări însă a fost de acord să cerceteze medicamentul.
Când rezerva de 6 săptămâni aproape că se terminase şi Betty era foarte mâhnită la vederea diminuării numărului de fiole, Ed a început să facă cercetări asupra a ceea ce conţinea acest nou medicament şi asupra a ce efecte ar avea şi cât ar costa folosirea pe termen lung a medicamentului.
FDA avea o scrisoare afişată pe site, avertizând asupra medicamentului, preparat din leandru, susţinând că efectele acestuia nu sunt demonstrate şi că medicamentul nu ar trebui să fie folosit. Cu toate acestea, clinica din Honduras raporta numeroase vindecări ale mai multor tipuri de cancer, inclusiv cancerul cerebral juvenil.
Ed era hotărât să afle ce conţine medicamentul şi a mers pe site-ul biroului pentru brevete al SUA şi a căutat folosind termenul de comercializare al produsului. După mai multe căutări, Ed a găsit patentul. Era pur şi simplu, o metodă foarte încurcată, excesiv de detailată şi exagerată de a face o fiertură din frunzele şi tulpinile unei plante foarte obişnuite, Leandrul. Nici o problemă. Ed avea plante uriaşe de Leandru în grădina din spatele casei, erau nişte plante ornamentale foarte sănătoase, având flori minunate tot timpul anului.
Cum a procedat.
Prepararea fierturii a fost cât se poate de simplă. Soţia lui Ed nu i-a permis să gătească fiertura în bucătăria ei, aşa că Ed s-a mulţumit cu cămara sa de afară, o construcţie de 10/18 metri, în care erau depozitate uneltele de grădinărit şi echipamentul sportiv de sezon.



După ce a ars câteva oale cu fiertură, deoarece focul era dat prea tare, Ed a dat focul mai încet şi a fiert apa şi bucăţile de leandru timp de 4 ore. Apoi a scurs frunzele şi tulpinile şi a strecurat fiertura rămasă, folosind prosoape de hârtie şi strecurători de plastic. După metoda medicului Ozel din patent, el a lăsat fiertura să se răcească înainte de a o strecura. Apoi a fiert la foc mic supa, până când lichidul iniţial a rămas doar 5% pe fundul oalei de 12 litri.
Ed a măsurat gravitatea specifică cu o măsură pentru antigel, care arată măsurătorile la scară mică. Era aşa cum recomandase dr. Ozel în brevet, aproximativ la fel de groasă ca şi supa de pui.
Următorul pas a fost procurarea a 10 şoareci cărora li s-a administrat noul lichid, pe care Ed l-a numit „fiertură de Leandru” ca unică sursă de lichid timp de 2 săptămâni, pe lângă toată mâncarea pe care o mănâncă de obicei şoarecii. Şoarecii s-au îngrăşat, păreau puţin leneşi, însă rămăseseră în viaţă şi arătau bine.
Mama lui Ed aproape că terminase rezerva de medicament de pe piaţă la acea vreme, aşa că Ed a adus o sticlă cu fiertură acasă la Betty pentru a face o comparaţie cu medicamentul acesteia. Arăta la fel. Avea acelaşi gust. Noua fiertură era proaspătă, nu îngheţată şi dezgheţată şi după spusele lui avea un gust mai proaspăt.
Ed a fost primul care a gustat, aproape o linguriţă. Apoi a încercat şi Betty, luând o linguriţă plină. A spus că îi place mai mult această versiune mai proaspătă şi asta era tot. Lua doze orale de 3 ori pe zi, la masă, singurul efect secundar fiind diareea, care s-a ameliorat după o săptămână.
Analizele pe care le-a făcut 3 săptămâni mai târziu au fost surprinzătoare, arătând că tumorile continuă să se micşoreze şi aproape că dispăruseră. O lună după aceea, tumorile nu mai existau deloc. Betty a încetat să mai ia fiertura după încă o lună, când medicul a declarat că se vindecase de cancer.
Femeia avea şi cancer la oase.
Din nefericire opt luni mai târziu, simţindu-se sănătoasă şi plină de energie, Betty s-a trântit în pat pentru a moţăi, şi şi-a simţit clavicula trosnind. Analizele au arătat că avea cancer la oase şi încă unul agresiv. Oncologul său a prezentat-o unui alt medic, care i-a recomandat o chimioterapie nouă, mai puternică şi a descurajat-o să folosească extractul de Leandru, în două luni, chimioterapia i-a încetinit cancerul osos însă i-a distrus şi rinichii. A murit o lună mai târziu de blocaj renal, ne mai luând nici o picătură de Leandru sau din medicamentele de pe piaţă, care îi salvaseră viaţa mai înainte.
Betty  a trăit totuşi până la vârsta de 88 de ani. Fusese o fumătoare înrăită, fumând două pachete de ţigări pe zi încă de pe vremea când tatăl lui Ed îi dăduse prima ţigară la vârsta de 18 ani. El murise la 61 de ani de infarct miocardic, din cauza fumatului excesiv.
Vindecare de hepatita C.
Catrina suferea de hepatita C, o boală gravă a ficatului, care de cele mai multe ori duce la cancer de ficat. A început să îşi prepare singură fiertura de Leandru şi să o ia în speranţa că va reuşi să pună capăt acestei boli, şi a reuşit în mai puţin de 2 luni, hepatita C de care suferea a dispărut. Enzimele ficatului său erau enorme. Boala nu a mai revenit de mai bine de 2 ani. Ea a împărtăşit reţeta medicilor din Mexic care tratează pacienţi săraci ce suferă de SIDA, cancer, hepatită C, psoriazis. O prietenă a ei susţine că simptomele sale de arterită reumatoidă au dispărut folosind remediul homeopat. Râde descriind scena ce s-a petrecut în bucătăria sa, cu o oală mare plină cu frunze care fierbeau şi doi fraţi mexicani medici, stând acolo, luând notiţe despre cum se prepară ce nu este nici pe departe la fel de dificil de preparat cum „fasole baracho” sau „pui mole” două feluri de mâncare preferate de mexicani.
Contacte pe Net.
Ceva timp mai târziu, Ed naviga pe Internet căutând site-uri ce făceau referire la preparatul comercializat ca medicament. A găsit un site al Minnesota Wellnes Directory, şi a citit observaţiile lor despre cât de bune erau perspectivele pentru acest nou extras din frunzele toxice ale Leandrului. Ed le-a trimis un e-mail cu reţeta şi un scurt rezumat al cercetărilor sale. După ce gazda site-ului, David a făcut cercetări asupra acestui concept şi asupra reţetei fierturii, aceste cercetări incluzând opinii ale prietenilor săi medici şi botanişti, el a publicat reţeta pe site-ul său din  iunie 2003, împreună cu avertismente privind folosirea ei.
Nici măcar unul dintre prietenii săi nu a raportat vre-o problemă în legătură cu fiertura şi mulţi dintre ei au sesizat că atât cancerul cât şi alte boli de care sufereau s-au ameliorat.
Comentariul meu- având în vedere faptul că Leandrul este o plantă cu importante cantităţi de produse toxice pentru organismul uman este foarte dificil să facem acest preparat fără să se producă o intoxicaţie care chiar şi în formula originală se produce aşa cum afirmă chiar producătorul şi se manifestă cu o diaree, deci există o toxină. Ei bine pentru a anula acest efect este foarte eficient preparatul lui Ermonov (fiertură de brad) care se pune cantitate dublă şi Leandru doar jumătate din cantitatea de Brad. Bradul contribuie şi el la o serie de vindecări şi anulează efectul Leandrului.



Se va pune la o parte plante de 10 ori mai multă apă, se fierbe la foc mic până rămân doar 3 părţi de apă. Se va măsura înainte de a se fierbe. Practic se iau două oale identice şi se umplu cu plantele, apoi se umple până sus cu apă. Se strecoară prin strecurător apa în cealaltă oală. Se măsoară cât lipseşte, deci atât sunt plantele. Se înmulţeşte ceea ce lipseşte cu 10 şi se pune atâta apă, dar se face pe marginea oalei un semn la a treia parte, pentru ca să se cunoască cât trebuie să scadă apa.
Se lasă acoperit apoi 24 ore, după care se mai fierbe doar 5 minute şi se poate strecura. Se pune peste acest lichid o cantitate de alcool alimentar ca să nu se altereze şi apoi se introduce în sticluţe de capacitate mai mică la rece. Se va lua câte 1 linguriţă cu 15 minute înaintea meselor principale, până la trecerea afecţiunii.



Share on Google Plus

About Admin

Sa ne indreptam atentia mai mult la sanatatea noastra, folosind arta traiului sanatos, care presupune disciplinarea mintii si a corpului nostru, neuitand ca de hrana si de bautura ce o inghitim, ca si de aerul pe care il respiram depinde sanatatea noastra.

0 comentários:

Post a Comment