Popular posts

    Comentarii recente

    Recent Comments Widget

readers online

Nov 18, 2015

OSTEOPOROZA



in cazul osteoporozei se exclud din meniul zilnic toate produsele alimentare care intensifica eliminarea calciului din organism. De exemplu: cafeaua si coca-cola maresc de cinci ori eliminarea calciului prin urina.

DURERI DE RINICHI




  -  in caz de pielonefrita cronica, rinichii se curata cu fasole. Un pahar de fasole inmuiata se fierbe intr-un litru de apa, timp de doua ore pe foc slab. Oala se acopera pentru ca apa sa nu se evapore.

Nov 16, 2015

Medicamentul suprem anti-gripa

"Medicamentul" suprem anti-gripa: Imunitatea puternica

- Nimic n-o intareste mai bine decat tratamentele naturale -

Leacuri din grădină: Ghimbirul

Ghimbirul sau gingerul, denumit științific Zingiber officinale, este o plantă originară din Asia, cu tulpina neramificată ce poate ajunge până la un metru înălțime.

Nov 7, 2015

Cat de periculos este alcoolul pentru organism


Alcoolul este un drog, o substanta chimica care schimba modul de functionare a organismului. Daca utilizarea lui este larg răspândita, nu inseamna ca este sanatos sa-l folosim. Este un drog care tulbura mintea si schimba reactiile chimice din creier, afectând modul de a gândi, a simti, a vorbi si a se misca al oamenilor. Multe din aceste efecte sunt periculoase si pot fi chiar fatale.

Remedii naturale pentru înlaturarea durerilor


Durerea este cel mai important si mai frecvent semnal ce ne avertizeaza asupra unei nereguli intervenite în organism si deci asupra posibilitatii aparitiei unei afectiuni.
Durerea dureaza de la citeva minute la citeva zile sau pina se îndeparteaza cauza care a provocat-o.
În general, în zona dureroasa exista un dezechilibru energetic, acesta putind fi determinat de cauze dintre  cele mai variate.
De fapt, durerea reprezinta o comunicare catre creier, care arata ca, într-un anumit loc, ceva nu este în ordine.
Este de dorit sa se determine cauza durerii si sa se ia toate masurile necesare pentru înlaturarea dezordinii aparute în organism.

Tratamente cu miere, propolis si venin



Apiterapia sau terapia cu ajutorul produselor apicole se bazeaza pe folosirea in scopuri terapeutice a produselor obtinute de pe urma albinelor. (Termenul provine din latina apis, care inseamna albina.) Produsele apicole - mierea, polenul, mierea bruta, laptisorul de matca, ceara, propolisul si veninul de albine - au fost intotdeauna considerate ca avind efecte curative. Aceste produse sint cunoscute a fi eficiente pentru o gama larga de afectiuni, de la artrita si dureri cronice, pina la scleroza in placi si cancer, desi sint inca destul de putine studii stiintifice care le-au demonstrat efectele benefice. 

Din livada cu sanatate


Vitamine, masti cosmetice si ajutor in gospodarie
In ultima vreme, tot mai multe patiserii au fost inchise din pricina conditiilor improprii de depozitare a alimentelor, din cauza mizeriei si a produselor alterate din cauza caldurii. Daca nu mai aveti incredere in aceste produse, fructele sint o alternativa! In afara de cocteiluri, de ceaiuri si de deserturi, unele pot fi folosite si in prepararea mastilor cosmetice, dar au si utilizari practice in gospodarie. 

Cosmetica cu legume


Rosiile, castravetii si morcovii
Rosiile cu brinza de vaci redau prospetimea oricarui tip de ten
Rosiile contin multe substante nutritive folositoare omului, saruri minerale si vitamine, de asemenea sint foarte bogate in potasiu. Pe linga larga lor utilizare in gastronomie, din cele mai vechi timpuri, rosiile sint folosite si in cosmetica populara.

Ardeiul iute


Originar din America de Centrala si de Sud, ardeiul iute este cultivat acum in intreaga lume. Primele consemnari ale acestei plante intr-un document au aparut in 1493, o data cu calatoriile lui Columb. In scurt timp ardeiul iute a ajuns sa fie cunoscut ca mirodenie in intreaga lume. In afara utilizarilor lui in bucatarie, ardeiul iute mai este cunoscut si ca planta decorativa si nu in ultimul rind pentru proprietatile lui vindecatoare.
In medicina cel mai utilizat este ardeiul din varietatea cayenne.

Google translate

Followers

Subscribe Now