Popular posts

    Comentarii recente

    Recent Comments Widget

readers online

May 29, 2012

Complicatiile adenomului periuretral

6PROSTATA

Afectiuni ale prostatei

Prostata este un organ delicat si destul de capricios, ce necesita multa grija, lucru neglijat de majoritatea barbatilor.Prostatita este o infectie a prostatei ce survine in special la barbatii tineri.

Tărâţele de grâu.


tarate
Tărâţele de grâu sunt unele dintre cele mai importante preparate care se pot da în foarte multe cazuri cu rezultate uimitoare pentru fiecare organism. Din cele mai vechi timpuri se cunoaşte faptul că date la animale în hrană le ajută să se îngraşe. Indiferent de ce animal este vorba dacă i se dau tărâţe opărite acestea vor contribui la îngrăşare.

Menstruatie- tulburari

880415
Sângerare periodică, ce survine din uterul femeii, de la epoca de pubertate, până la menopauză. În mucoasa uterină se petrec- sub acţiunea hormonilor ovarieni- modificări care o fac capabilă pentru primirea şi nutriţia ovulului fecundat, până la formarea placentei (nidaţia ovulară).

May 26, 2012

Sintofarm–sanatatea impune calitate

coenzima_q10

Misiunea companiei Sintofarm, este sa asigure produse de calitate superioara si sa dezvolte o gama cât mai variata de produse care sa vina in intampinarea nevoilor consumatorilor sai prin redarea lucrului cel mai de pret, sanatatea.

Produse cosmetice naturale–Herbagen

home-poza80
Genmar Cosmetics SRL Bucuresti a fost infiintata in 1994. Produce binecunoscutele marci HERBAGEN, PEDEX, SCABEX, KERITOGEN. Firma produce peste 90 de produsein laboratoare de ultima generatie. Ingredientele folosite sunt alegele marine marine, uleiuri esentiale si extracte din plante. Acestea sunt furnizate de laboratoare specializate ale unor firme consacrate din Elvetia, Franta, Italia.

Google translate

Followers

Subscribe Now