Popular posts

    Comentarii recente

    Recent Comments Widget

readers online

May 30, 2011

Cancerul hepatic.

Cauzele apariţiei acestui tip de cancer sunt multiple dar dintre ele distingem: consumul exagerat de alcool mai ales când este însoţit şi de fumat. Carenţa de proteine în alimentaţie, lipsa vitaminelor în special cele care fac parte din grupa B-urilor, de asemenea se mai citează lipsa substanţelor antioxidante. De asemenea consumul toxinelor alimentare.

Cura de dezintoxicare.


Când şi cine ar trebui să facă această cură?
Cura de dezintoxicare este o cură pe care ar trebui s-o facă absolut toţi oamenii de 2 ori pe an. Se poate face foarte bine primăvara cu bani puţini, pentru că majoritatea plantelor care se indică pentru aceasta se pot culege primăvara şi sunt plante care sunt cunoscute. Al doilea moment este toamna când din nou este bine să se mai facă o dată o cură de dezintoxicare.

Cervicita. Cervico-vaginita.


Inflamaţie acută, subacută sau chiar cronică a colului uterin. Poate fi cauzată de agenţi bacterieni banali, ca strepto- stafilo- gonococi sau specifici (foarte rar) sifilisul, tuberculoza. Forma acută se manifestă prin congestie, îngroşarea mucoasei cervicale şi secreţie, de obicei muco-purulentă. În forma cronică apare şi eroziunea (rana) porţiunii vaginale a colului. Agenţii patogeni infecţioşi sunt: gonococul, streptococul, germenii intestinali, diverse virusuri.

Bradicardie.


Bradicardia poate fi data de:
Boli care afectează sistemul electric al inimii si întrerup impulsurile electrice regulate care păstrează frecventa cardiaca in limite normale. Acestea sunt:

Google translate

Followers

Subscribe Now