Popular posts

    Comentarii recente

    Recent Comments Widget

readers online

Dec 27, 2009

Anxietatea in bolile cardiace


În cele mai multe cazuri în momentul în care un om află că este un bolnav cardiac se produce un şoc în conştiinţa acelui bolnav şi de cele mai multe ori acesta se traduce prin anxietate. Este înrădăcinată credinţa că afecţiunile cardiace sunt toate mortale şi că o dată îmbolnăvit nu mai ai scăpare.

Va trebui ca cei din jurul bolnavului să-l facă să înţeleagă că orice afecţiune se mai poate vindeca sau dacă nu în cel mai rău caz ameliora.
Acestea se pot trata foarte bine cu ajutorul ceaiurilor sedative complexe tip Plafar sau cu ceaiuri din: păducel, roiniţă, rozmarin, sunătoare, talpa gâştei, valeriană.
Important este aici rolul medicului care poate în aceste cazuri să explice bolnavului starea în care se află cu tot menajamentul şi grija deosebită. Va trebui însă ca aparţinătorii să încunoştinţeze medicul despre starea în care se află bolnavul respectiv, pentru că medicul nu poate fi ghicitor.
Starea aceasta poate agrava foarte serios afecţiunea şi va trebui să se facă totul pentru ca bolnavul să treacă cu bine peste acest impas.

No comments:

Google translate

Followers

Subscribe Now