-->

Angiom


Tumoare benignă a vaselor sangvine (hemangiom) sau limfatice (limfangiom).
Se prezintă sub formă de noduli roşii- violacei, bine delimitaţi, moi sau mai duri, de forme cavernoase sau capilare întâlniţi în special sub piele (de multe ori aceste tumori sunt congenitale) dar şi în alte organe.

Spre deosebire de hemangioame, limfoamele sunt palide. Se tratează numai prin excizie chirurgicală. Tratamentul naturist nu este eficient decât în formele descrise la hemangioame sau limfoame.
În cazurile maligne se va apele la tratamentul de specialitate.

Este indicat după mine în toate cazurile să se apeleze la terapie chirurgicală care nu produce nici un efect negativ şi vindecă rapid această afecţiune. Uneori amânarea tratamentului chirurgical sau anumite tratamente chiar naturiste pot să ducă la moartea bolnavului, pentru că poate să migreze şi poate produce o embolie. Deci apelaţi cu cea mai mare încredere la tratamentul chirurgical.

Cură de dezintoxicare:dimineaţa la trezire se ia în gură 1 lingură de ulei de floarea soarelui cu care se clăteşte gura timp de 15 minute, fără să se înghită absolut nici o picătură (devine foarte toxic). Se aruncă la Wc şi se clăteşte foarte bine gura cu mai multe ape. Se spală bine pe dinţi. După ce se clăteşte gura cu uleiul, acesta trebuie să fie alb la culoare, în caz contrar înseamnă că nu s-a clătit cu suficientă forţă. Se face timp de 15 zile apoi se face o pauză de 7 zile şi în cazurile mai grave se poate repeta. Nu se va întrerupe tratamentul chiar dacă apar anumite tulburări, pentru că în acest caz înseamnă că tratamentul a fost eficient. Se dovedeşte util în toate afecţiunile ficatului, în boli cronice respiratorii, oboseală cronică, afec-ţiuni renale, ginecologice, intestinale, bolile pielii, afecţiuni articulare, flebite, tromboflebite, migrene, varice, etc.
Share on Google Plus

About Admin

Sa ne indreptam atentia mai mult la sanatatea noastra, folosind arta traiului sanatos, care presupune disciplinarea mintii si a corpului nostru, neuitand ca de hrana si de bautura ce o inghitim, ca si de aerul pe care il respiram depinde sanatatea noastra.

4 comentários:

  1. pe amigda dreapta cum sa va spun mia crapat amigdala in doua si de acolo iese granule galbene urit mirositoare ce sa fac? ce pot sa iau am luat penicilina vitamine dar tot imi iese mereu de acolo

    ReplyDelete
  2. angiom venosam si ma doare ingozitor capul. nu am gasit tratament medical

    ReplyDelete
  3. angiom venos insotit de dureri maride cap

    ReplyDelete