Google translate

    readers online

Un zambet seducator....

Un zambet seducator....

… depinde foarte mult de aspectul dintilor. Dintii albi, stralucitori ca niste perle vor face minuni pentru aspectul dumneavoastra general si pentru încredea dumneavoastra în propriile forte. Daca natura v-a înzestrat cu niste dinti nu tocmai aratosi, nu va întristati, pentru ca asta se poate repara:

Încercati sa renuntati la fumat (macar sa fumati mai putin).

Folositi zilnic ata dentara.

Cumparati-va o periuta de dinti electrica: astfel, curatarea va fi mult mai eficienta.

Înlocuiti-va plombele din amalgam cu unele albe la culoare.

Faceti o vizita dentistului o data la sase luni.

Spalati-va întotdeauna pe dinti dupa masa, chiar daca mancati doar un fruct sau beti un suc.

Îndepartati petele de nicotina, cafeina si vin rosu de pe dinti cu ajutorul unei paste de albit.

Schimbati-va periuta de dinti o data la trei luni.
Folositi o apa de gura pentru a elimina bacteriile si pentru a avea mereu o respiratie proaspata.

Aveti încredere în voi însiva

Daca va simtiti lipsita de încredere în propria persoana, cititi mai jos citeva trucuri care va vor ajuta sa va mentineti încrederea în propria persoana.

Spuneti-va mereu ca sunteti unica. Nu mai e nimeni exact ca dumneavoastra, asa ca nu va mai comparati mereu cu altii. În plus, standardele de frumusete moderna pun accent pe unicitate, pe micile defecte care dau farmec si, mai ales, pe încrederea în sine si în fortele proprii.

Purtati-va ca si cum ati fi foarte sigura pe dumneavoastra. Astfel, nu numai ceilalti vor crede ca sunteti foarte încrezatoare în fortele proprii, dar si dumneavoastra veti începe sa credeti asta.

Creati-va un mers sigur si dezinvolt. O postura corporala buna nu numai ca va contribui pozitiv la aspectul dumneavoastra general, dar îi va face pe ceilalti sa creada ca sunteti mandra de propria persoana. Încercati acest mic exercitiu atunci cand intrati într-o încapere plina: trageti de umeri, îndreptati-va spatele, trageti-va burta si mergeti cu capul sus; veti vedea multe capete întorcandu-se dupa dumneavoastra.


Laudati-va singure! Începeti prin identificarea punctelor-forte ale fizicului si psihicului dumneavoastra si apoi faceti-va singure complimente. Spuneti-va” Sunt sexy”; am un par matasos, ochi frumosi, picioare lungi, dinti albi si un zambet înnebunitor. De asemenea, constientizati importanta muncii dumneavoastra de acasa si de la serviciu, binele pe care îl faceti prietenilor vostri; rememorati situatiile în care inteligenta, sarmul si personalitatea dumneavoastra au fost puse în valoare. În timp, veti observa ca nesiguranta dumneavoastra va disparea, fiind înlocuita de o atitudine pozitiva si de încredere în sine.

Gasiti-va o noua preocupare. Începeti sa practicati un sport, fie si aerobic; înscrieti-va la un curs de limbi straine, management, arte plastice sau orice altceva considerati ca vi se potriveste si v-ar face placere. A face ceva la care suntem buni va va face mai încrezatoare în propriile capacitati si va va ajuta sa nu deveniti preocupate exclusiv de felul cum aratati.

No comments:

Popular Posts

Followers

Subscribe Now