-->

Magia unui make-up reusit - Unele trucuri cu efecte mari


Magia unui make-up reusit - Unele trucuri cu efecte mari

Vestimentatie

Stilul este peren, indiferent de curentele modei. O data ce v-ati gasit un stil care vi se potriveste, nu incercati cu orice pret sa va încadrati în tiparele dictate de un sezon sau altul al modei. Cuvantul-cheie al stilului este simplitatea; o vestimentatie prea incarcata va va face sa nu aratati elegant. Unul din cele mai importante aspecte este încrederea in sine: un mers lejer, dezinvolt, care denota siguranta de sine, se va asorta cu orice toaleta.

De retinut:

Folositi-va de vestimentatie pentru a va evidentia punctele forte (de exemplu, subliniati-va talia atunci cand aveti ce sublinia), si pentru a ascunde partile de care nu sunteti mandra (rochii, pulovere, bluze largi, drepte, atunci cand talia lasa de dorit)

Punctati-va garderoba cu pete de culoare. Atentie însa: nu combinati în cadrul aceleiasi toalete mai multe nuante prea vii si nu purtati nuantele tari prea aproape de fata daca nu sunteti machiata cu simt de raspundere, pentru ca va va face sa aratati prea palida.

Evitati abuzul de accesorii: ori purtati un set, ori rezumati-va la una, maximum doua piese deosebite.

Secretele machiajului

Fie ca va machiati zi de zi, foarte mult, fie ca apelati la acest truc mai rar, iata cateva secrete ale machiajului care va vor face sa aratati mult mai bine:

Aplicati întotdeauna un balsam de tratament înainte de ruj: acesta face buzele sa arate mai fine, mai moi. Pentru a da buzelor mai mult volum, aplicati peste ruj, în centrul buzei superioare, lip-gloss incolor sau putin sidefat.

Folositi mai bine un burete de pudra în locul pensulei, pentru ca astfel pudra adera mai bine la piele, dandu-va un aspect mai natural.

Ca sa nu se adune concealerul (fardul corector) in ridurile fine de sub ochi, aplicati mai intai o crema speciala pentru zona ochilor.
Pentru a face genele sa para mai groase, aplicati mai intai pudra pe ele, apoi rimel (mascara). Rimelul incolor este ideal pentru un aspect natural si, in plus, imblanzeste genele prea curbate.

Pentru ca sprancenele sa nu se ciufuleasca, dati-le cu spuma sau rimel incolor.

Pentru a evita un aspect imbatranit, nu abuzati de rimel si nu-l aplicati pe genele de jos; de asemenea, folositi pensule pentru a aplica machiajul si estompati liniile prea exacte cu un buretel de bumbac; cand va alegeti fondul de ten, alegeti unul translucid, care reflecta lumina si estompeaza astfel ridurile.


Ce sa faceti:
Cand va demachiati, masati crema sau lotiunea de demachiat pe fata pentru un minut-doua.
In fiecare zi, lasati pielea sa respire, intre demachiere si aplicarea cremei.

Cand va demachiati si va faceti peeling, aplicati produsele respective si pe gat. Multe femei au mare grija de aspectul fetei, dar neglijeaza gatul si aceasta se vede mai tirziu.

Ce sa nu faceti:

Sa nu va spalati fata cu apa foarte fierbinte sau rece ca gheata. Aceasta poate duce la spargerea capilarelor. Totusi, este bine sa va clatiti fata alternind apa rece si calda pentru a imbunatati circulatia. Evitati insa extremele.

Sa spalati lotiunea tonica pe fata - astfel, va veti deshidrata tenul. Deci aplicati lotiunea si apoi stergeti surplusul cu un prosop.

Sa schimbati mereu produsele de machiaj. O data ce v-ati gasit un produs de ingrijire sau machiaj care vi se potriveste, nu renuntati usor la el, pentru ca pielea se adapteaza mai lent.

Sa aplicati prea multa crema de fata - astfel, pielea fetei se va lenevi si nu-si va mai indeplini functiile naturale.

Surse de energie

Preparati-va singure o bautura energizanta dintr-un ananas, o banana si lapte degresat. Raciti-o la frigider inainte de a o bea.

Alti energizanti naturali pe care ii puteti gasi în farmacie, sub forma de capsule: guarana, Ginseng coreean, aloe-vera, co-enzima Q10 si iarba siberiana Eleutherococcus senticosus.

Mentineti-va o atitudine optimista si pozitiva. Incetati sa va plangeti si bucurati-va de viata. O atitudine mentala pozitiva influenteaza simtitor nivelul de energie.

Nu sariti peste micul dejun. Mancati un mic dejun cat mai consistent (care sa cuprinda paine neagra, integrala, cereale, fructe, legume iaurt): altfel energia va va scadea pana la ora 10 dimineata si va fi greu sa va concentrati asupra problemelor pe care le aveti de rezolvat.

P.S. Dacă ţi-a plăcut articolul şi consideri că poate fi util şi altor oameni, apreciază-l aşa cum se cuvine şi transmite-l mai departe.


Share on Google Plus

About Admin

Sa ne indreptam atentia mai mult la sanatatea noastra, folosind arta traiului sanatos, care presupune disciplinarea mintii si a corpului nostru, neuitand ca de hrana si de bautura ce o inghitim, ca si de aerul pe care il respiram depinde sanatatea noastra.

0 comentários:

Post a Comment