Google translate

    readers online

Formula secreta de frumusete a mayasilor

Formula secreta de frumusete a mayasilor

Aceasta straveche formula de fumusete a mayasilor este un incredibil tonic pentru piele care poate rivaliza cu orice produs sofisticat obtinut in laboratoare de renume. Acest anotimp este cel mai potrivit pentru a va prezenta acest produs, deoarece se poate prepara din ingrediente de sezon: castraveti si morcovi.

Solutii simple, la indemana tuturor

Legumele si fructele care se gasesc din abundenta in aceasta perioada pot constitui solutii simple de infrumusetare.

Castravetii, care au acelasi pH ca pielea noastra, sunt excelenti pentru stralucirea si sanatatea tenului nostru deoarece sucul lor este un emolient foarte linistitor.

Morcovii sunt bogati in vitamina A si minerale care hranesc si vindeca pielea, ajutand la regenerarea ei.

Menta stimuleaza si curata pielea datorita proprietatilor ei antibacteriene si antiseptice, iar musetelul este nu numai bogat in minerale, dar ajuta la prevenirea ridurilor, este antiinflamator si hidratant.

Daca la toate acestea adaugati putin suc de lamaie, tonicul este gata.


Toamna este timpul cel mai propice a va hrani tenul

Timpul cel mai propice pentru prepararea acestui tonic este toamna, atunci cand puteti gasi din abundenta aceste produse.

Pentru prepararea sucurilor puteti apela la un storcator de fructe sau le puteti razui si apoi stoarce cu ajutorul unui tifon.

Reteta tonicului:

- 1/4 de ceasca de suc de castravete
- 1/8 de ceasca de suc de morcov
- 1/2 de ceasca de infuzie de menta
- 1/4 de ceasca de infuzie de musetel
- 1/2 de ceasca de suc de lamaie
Pregatiti intii sucul de castravete si morcov, apoi infuziile de menta si musetel pe care le lasati sa se raceasca, dupa care combinati toate aceste ingrediente intr-un recipient si amestecati bine.

Daca veti congela aceasta mixtura in cuburi de gheata, scoateti doar cate un cub si aplicati-l pe fata, apoi puneti cubul la loc in congelator si refolositi-l peste citeva zile.

Castravetele – formula secreta pentru un ten de invidiat

Castravetele este intr-adevar minunat pentru ten, datorita proprietatilor lui hidratante, nutritive si astringente. El are acelasi pH ca pielea, de aceea actioneaza intr-o maniera protectoare, refacind invelisul natural. Prin aplicarea unei felii de castravete pe tenul obosit si iritat, acesta se va revigora si va deveni catifelat.

No comments:

Popular Posts

Followers

Subscribe Now